Samsung 19D4010

Din categoria de televizoare premium de la Samsung astăzi vom vorbi despre modelul 19D4010, care recent a apărut și în oferta celor de la eMAG la un preț irezistibil. Acesta este un televizor recomandat celor ce vor altceva în afară de clasicul negru care îl întâlnim la majoritatea televizoarelor. În plus acest model este unul de dimensiuni mici, deci este indicat să îl cumpărați pentru o încăpere de dimensiuni mai mici.

Din punctul meu de vedere acest model este unul perfect pentru un televizor din zilele noastre. Adică are cam toate funcțiile necesare unui televizor modern, despre toate acestea vom vorbi în acest review. Nu vorbim de 3D și Smart TV care momentan mi se par cam inutile, cel puțin pentru România. Legat de garanție, producătorul vă oferă o garanție de 24 de luni, însă dacă vreți o puteți extinde cu încă 12 sau 24 de luni, desigur contracost.

Samsung 19D4010 deschisSamsung 19D4010 dintr-o parteSamsung 19D4010 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect Samsung 19D4010 mi se pare că arată mult mai bine decât un televizor pe negru. Iar ca și design cred că arată ca orice alt televizor din zilele noastre, adică modern. Având în vedere că este un televizor mic acesta aduce puțin cu un monitor. Sistemul audio cu care acesta vine este format din două difuzoare stereo foarte bine ascunse, cu o putere de 2×3 wați.

Diagonala acestuia măsoară doar 48 de centimetri. Tehnologia folosită este LED, deci consumul de energie va fi mult mai mic în comparație cu un televizor LED (aproximativ 35 wați). Rezoluția maximă suportată este de 1366 x 768 pixeli cu un aspect al imaginii de 16:9. Ca și caracteristici speciale acesta vine echipat cu Clear Motion Rate 50, Motor HyperReal și Wide Color Enhancer Plus.

Pe lângă aceste caracteristici Samsung 19D4010 are și tuner digital incorporat tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*. Cu acesta veți putea recepționa posturile în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de decodor sau mediabox, numai dacă sunteți în rețeaua RCS-RDS. Are și player multimedia incorporat cu care veți putea reda orice fișier de tip multimedia (foto, video și audio) direct de pe stick sau hard disk extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.