Samsung 19D450

Din seria D450 de televizoare din clasa medie de la Samsung astăzi vom face un review modelului 19D450. În articolele trecute am mai vorbit despre 22D450, 32D450 și 26D450. Acest model prezent în articolul de astăzi, este cel mai mic TV din această serie. Este destinat celor care îl vor pentru o încăpere de dimensiuni reduse, pentru camera copiilor sau de ce nu și pentru bucătărie, cu toate că pentru aceasta v-aș recomanda ceva mai ieftin.

Probabil singurul „minus”, dacă îl pot numi așa, pe care l-am găsit la acest televizor a fost faptul că nu folosește tehnologia LED. Iar acest lucru îl face să fie puțin mai gros decât ne-au obișnuit televizoarele LED, adică din 3 centimetri acesta are o grosime de 6 centimetri, fără suport. Nu cred ca este ceva care să te facă să nu îl mai cumperi, fără doar și poate pe cei care cumpără acest model sigur nu îi interesează acest lucru.

Samsung 19D450 de aproapeSamsung 19D450 din fataSamsung 19D450 din lateral

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul design Samsung 19D450 „împrumută” același design pe care îl găsim la toate televizoarele din seria D450. Un design atractiv și modern care se va potrivi perfect în orice cameră a locuinței dumneavoastră. Materialele din care este construit sunt unele de bună calitate, cum precizează și producătorul în descrierea acestui produs „este realizat dintr-un material unic, roșu-negru, care își modifică subtil culoarea în condiții diferite de iluminare”, intradevar așa este, însă roșu este doar în partea de jos, dar să nu vă așteptați la schimbări de culoare spectaculoase.

Pe partea audio, 19D450 nu se remarcă cu nimic special, nici nu avea cum dacă stăm să ne uităm la prețul acestuia dar și la dimensiunile sale. Prea mult ne se pot spune, doar că are un sistem audio format din două difuzoare stereo cu o putere de 2×3 wați. Însă nu pentru a da petrece cu el a fost acest model conceput. Însă chiar și așa cele două difuzoare fac fată fără probleme și vă vor încânta urechea cu un sunet clar chiar și atunci când volum este ridicat.

Ce interesează pe cea mai mare parte a cumpărătorilor este ecranul. De aceea trecem direct la subiect cu detaliile tehnice despre acesta. Este un display cu o diagonală ce măsoară 19 inch, de aici și numele modelului, care prin transformare ajunge să măsoare 48 de centimetri. Calitatea imaginii este HD, nici nu cred că era nevoie de Full HD, rezoluția maximă pe care o poate afișa este de 1366 x 768 pixeli cu un aspect al imaginii de 16:9. Ce îmi place este faptul că are un consum de energie destul de mic, poate ajunge să consume maxim 35 wați iar în standby scoate un consum de numai 0,3 wați.

Ca și funcții pe Samsung 19D450 găsim tuner digital DVB-T, DVB-C incorporat. Este foarte util acest tuner deoarece dacă sunteți abonați la RDS-RCS cu ajutorul acestuia veți putea recepționa posturile TV fără a mai avea nevoie de decodorul lor. Are și player multimedia integrat, și chiar unul foarte bun cu care puteți reda cam orice fișier multimedia direct de pe stick sau hard disk extern. Citește formate precum avi, divx, sau mkv cu sau fără subtitrare, trebuie doar că subtitrarea să fie în același director cu filmul și să aibă aceeași denumire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.