Samsung 22ES5410

Vorbim astăzi despre un Smart TV, care nu este doar un televizor deștept, ci și unul foarte frumos, alb, cu un design aparte ce doar cei de la Samsung îl pot contura atât de bine. Samsung 22ES5410 beneficiază de display Splim LED – adică una din cele mai noi tehnologii pe care o regăsim la tot mai multe televizoare, MegaContrast, iar calitatea imaginii este FullHD la 1920 x 1080 pixeli. Diagonala ce-i drept este puțin mai mică, are doar 54 de centimetri, dar asta nu împiedică cu nimic să aveți parte de cele mai frumoase imaginii.

Veți găsi caracteristici superioare de imagine cum ar fi Wide Color Enhancer Plus, Digital Noise Filter, Clear Motion Rate 50Hz și HyperReal Engine, fiecare din ele având un rol important în componenta acestui televizor. Spre exemplu, cu ajutorul tehnologiei Wide Color Enhancer Plus calitatea imaginii este îmbunătățită drastic, dându-vă posibilitatea să observați cele mai mici detalii ascunse. deoarece dispune de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste și redă tonuri și nuanțe altfel invizibile.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Digital Noise Filter este un filtru de zgomot digital, pe care cei de la Samsung l-au creat special pentru a îndepărta zgomotul digital care se vede pe ecarn, urmărind astfel programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum acestea ar fi difuzate digital. Toate cele mantionate anterior au rolul de a vă reda imaginile în cel mai viu și mai colorat mod, dându-vă senzația că totul este real. Acestea sunt doar câteva din atuurile acestui televizor, care pe parcursul acestui review veți vedea cum vă va surprinde cu tot ceea ce el are mai bun.

Sistemul audio este format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 3 W, se va auzi destul de clar, însă nu foarte tare ca la cele cu diagonala de 80 de centimetri. Dacă însă sunteți pasionați de sunet și cu toate acestea vă place aceste televizor, vă recomand să achiziționați un sistem audio 5.1 care va reproduce sunetul la un nivel mai înalt. Pentru sunet veți găsi în componenta televizorului Samsung 22ES5410, sisteme precum Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS TheaterSound HD și Auto Volume Leveler.

Fiind un Smart TV și mai ales cu model de Wireless integrat veți putea beneficia de întregul potențial al intenetului dumneavoastră navigând pe web, folosind aplicații video, Skype și multe alte lucruri ce se pot face prin intemediul internetului. Copiii dumneavoastră se pot distra cu funcția Kids, iar soția își poate gestiona propriul antrenament chiar de acasă folosind funcția Fitness. Astfel, întreaga familie va fi fericită având parte de mai mult divertisment împreună prin intermediul unei noi lumi Samsung Smart Hub.

Puteți să transformați televizorul în propriul sistem Home Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată, datorită playerului multimedia integrat pe care televizorul dumneavoastră inteligent îl are în dotare. Datorită portului HDMI veți putea înlocui monitorul calculatorului sau al laptopu-lui cu propriul televizor, cu ajutorul unui cablu. Tunerul digital este tip DVB-T, DVB-C, prin intermediul căruia veți putea recepționa posturile TV in format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt Mediabox sau decodor extern.

O altă funcție foarte interesantă este AllShare, care reunește tot conținutul. AllShare se conectează wireless ;a dispozitivele compatibile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile și muzica stocată să poată fi vizualizate , ascultate sau chiar distribuite pe televizor. Anynet va permite să controlați toate dispozitivele digitale compatibile HDMICEC, indiferent de producător, cu o singură telecomandă, pentru o experiență fluidă a divertismentului de acasă. Toate aceste lucruri interesante pe care le-am menționat aici le puteți avea dacă veți cumpăra acest Samsung 22ES5410. Una peste alta, din punctul meu de vedere acesta este un televizor foarte bun care își merită banii având în vedere tot ceea ce el poate oferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.