Samsung 26D4003

Dacă ai nevoie de un televizor pentru o cameră mai mică, sau pentru camera copiilor atunci îți recomand televizorul Samsung 26D4003, un model nou care recent a apărut și pe site-ul celor de la eMAG, și despre care vom vorbi astăzi în acest scurt review. E bine de știut de la bun început că nu este un televizor recomandat camerelor mari sau camerelor de zi – asta din cauza dimensiunii.

Legat de garanție cum deja se știe, producătorul coreean vă oferă o perioadă a garanție de 24 de luni. Însă aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni dacă veți opta pentru unul dintre pachetele Garanție Plus 1 An sau Garanție Plus 2 Ani, bineînțeles contracost. Pe lângă toate acestea Samsung 26D4003 folosește tehnologia LED, deci consumul de energie este unul foarte redus ~50 wați.

Samsung 26D4003 deschisSamsung 26D4003 din lateralSamsung 26D4003 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Ce îmi place la acest televizor este faptul că deși este un televizor cu o diagonală mai mică acesta vine dotat cu aceleași funcții care le găsim și pe televizoarele cu diagonale mai mari și mai scumpe. Este o bună alternativă pentru cine își dorește un simplu televizor fără multe opțiuni pe care oricum nu le vei folosi decât la început și nici nu îl interesează mărimea.

Iarăși Samsung 26D4003 pe partea de audio vine echipat cu o tehnologie de ultimă oră dezvoltată de Samsung, mai exact Down Firing. Acum poate va întrebați ce înseamnă Down Firing. Ei bine așa sunt numite difuzoarele Samsung cu propagare descendentă (Down-Firing) care umplu camera cu sunet mai profund și mult mai clar.

Ecranul acestui televizor este un Edge LED cu o diagonală ce măsoară 66 de centimetri. Calitatea imaginii este HD – rezoluția maximă care o poate afișa este de 1366 x 768 pixeli. Nu văd lucrul acesta ca pe un minus deoarece chiar nu era nevoie ca acest televizor să fie Full HD. Și să vă explic și de ce. În primul rând diferențele erau insesizabile iar prețul era mult mai mare.

Ce mai trebuie precizat despre Samsung 26D4003 este faptul că vine echipat cu un tuner digital tip DVB-T, DVB-C cu care veți putea recepționa posturile TV în format digital sau chiar HD fără a mai avea nevoie de alt media box extern. În specificațiile acestuia producătorul nu precizează nimic despre faptul că ar avea sau nu player multimedia integrat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.