Samsung 26EH4000

Dacă ești în căutarea unui televizor pentru dormitorul tău și diagonala nu este ce urmărești la un televizor atunci, Samsung 26EH4000 poate fi televizorul potrivit pentru tine. Spun asta deoarece majoritatea persoanelor care vor să cumpere un TV caută în primul rând ceva cu o diagonală cat mai mare, chiar dacă, camera nu permite instalarea unui TV cu o diagonală prea mare (probabil să impresioneze și vecinii de ce plasmă și-au cumpărat).

Acest model, despre care vom vorbi în acest articol, este unul din noua serie de televizoare Samsung. O serie care se remarcă prin design, performanță dar și prețul relativ mic (dacă îl comparăm cu funcțiile acestora). Conform producătorului seria 4000, foloseste un sistem avansat de îmbunătățire a calității imaginii acesta oferă imagini clare și un raport de contrast dinamic care dă o prismă de culoare pură.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect 26EH4000 este un televizor care poți spune cu adevărat că arată a televizor premium. Este simplu, modern, iar rama ce conturează acest TV, are un efect care face ca ecranul acesta să pară mai mare decât este. Chiar dacă dimensiunile acestuia nu sunt foarte mari, acesta cântărește numai 4.8 kilograme, ceea ce îl face un televizor destul de ușor care poate fi cu ușurință așezat unde doriți, fie pe perete, fie pe mobilă.

Trecând mai departe prin specificațiile acestui televizor, ajungem și la capitolul audio. Cu siguranță nu vei cumpăra acest televizor pentru a asculta muzică sau să îl folosești ca sistem audio, însă după părerea mea este foarte important și sistemul audio cu care vine un TV. Oricum, 26EH4000 fiind un televizor de dimensiuni reduse nu ne putem aștepta la un sunet foarte puternic. Sistemul acestuia este format din două difuzoare stereo cu o putere de 2×5 wați care se vor auzi destul de clar chiar și la un volum mai ridicat.

Partea cea mai importantă la un TV, sigur este ecranul acestuia. Fiind un televizor de ultimă generație acesta vine dotat cu un display tip LED cu o diagonală ce măsoară 26 de inch, mai pe românește 66 de centimetri. Calitatea acesteia este HD la o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli cu un aspect de 16:9. Fiind un LED TV, acesta este destul de subțire, are o grosime de numai 9 centimetri fără stand și are un consum de numai 28 de wați.

Ajunși la sfârșitul acestui review, e timpul să enumerăm și funcțiile cu care Samsung 26EH4000 vine în echiparea sa. Trebuie să precizez tunerul digital DVB-T, DVB-C, cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt mediabox extern – bineînțeles dacă vă permite operatorul dumneavoastră de cablu. Un lucru de apreciat este faptul că vine și cu player multimedia incorporat, unul chiar foarte bun, cu care puteți reda direct de pe stick USB sau hard disk extern cam orice fișier multimedia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.