Samsung 26EH4500

Începem o nouă zi tot cu un Smart TV despre care vreau să vorbim în aceast review. Mi s-au părut foarte interesante aceste televizoare, au foarte multe lucruri noi, tehnnologie nouă, și-am zis că merită să le acordăm mai multă atenție. Samsung 26EH4500 este un televizor deștept cu o diagonală de 66 de centimetri, tehnologie LED, MegaContrast, iar calitatea imaginilor este HD la 1366 x 768 pixeli. Datorită noii tehnologii LED, veți putea face o economie considerabilă la factura de energie, deoarece consumul televizoarelor ce beneficiază de așa ceva este unul redus.

Nu știu dacă are vreo importanță pentru dumneavoastră părerea mea, dar mie aceste televizoare de la Samsung mi se pare cele mai frumoase și cele mai bine dotate din această serie. Designul întotdeauna a fost unul de excepție, au încercat să-l contureze mereu prin linii fine, pentru ca televizorul să nu fie doar obiectul la care priviți emisiunile preferate, ci și unul de decor, care să schimbe aspectul camerei dumneavoastră, încadrându-se perfect în orice colțișor.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Prin intermediul conexiunilor de rețea RJ45 și Wireless veți putea avea internet nu doar pe calculator, ci și pe televizor. Vă întrebați probabil, ei bine și ce voi putea face? Păi, prin wireless vă veți putea conecta la rețeaua existentă în locuința dumneavoastră – asta în cazul în care aveți un astfel de dispozitiv deja cumpărat, dar și la rețelele din apropiere. De exemplu, dacă unul din vecini are rețea wireless în casă și nu este parolată, dumneavoastră veți putea să vă conectați cu ușurință la respectiva rețea. Detectarea rețelelor din apropiere este posibilă cu ajutorul funcției One Foot Connection.

Până aici cred că v-am acaparat deja atenția. Voi continua prin a vă menționa un alt detaliu legat de acest televizor și anume, playerul multimedia integrat pe care îl are, cum îl puteți utiliza și ce anume face acesta. Ei bine, acest player integrat vă oferă posibilitatea de a conecta o unitate de memorie externă – hard disk sau memorie USB, pentru a vizualiza filme, poze, dar și pentru a asculta muzica stocată. Mai exact, veți intorduce în portul USB un stick, iar apoi veți folosi televizorul pentru a răsfoi pozele din vacanță la o claritate superioară.

Nu am vorbit despre Samsung Smart Hub, o nouă lume de divertisment ce o veți putea descoperi de la domiciliu împreună cu întreaga familie. Copiii se pot distra și în același timp educa prin intermediul funcției Kids, iar dumneavoastră vă puteți crea și gestiona antrenamentele cu ajutorul funcției Fitness. Cu acces la conținut mare precum și o selecție de aplicații Samsung, navigarea pe web, Skype și mai mult, aceasta fiind cea mai bună experiență de divertisment pentru familie. Serviciul Skype disponibil pe televizorul Samsung vă permite să efectuați apeluri video gratuite în rețeaua Skype oriunde în lume, prin simpla conectare a unei camere TV Samsung.

Pentru cei pasionați de muzică și de claritatea sunetului, menționăm că sistemul audio este format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 5 W, ceea ce înseamnă o claritate bună, dar nu și un volum ridicat în comparație cu televizoarele ce au sisteme cu putere de 2 x 10 W. Digital Noise Filter este menit să ajute la eliminarea unei părți din zgomotul digital care se vede pe ecran. Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmăriți programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum ar fi fost difuzate digital.

Tunerul digital tip DVB-T, DVB-C vă oferă posibilitatea de a recepționa posturile TV în format digital sau HD, fără să vă mai încărcați casa inutil cu alte aparate gen Mediabox sau decodor extern. Bucurați-vă de cele mai bune și mai clare imagini HD pentru ca vizualizarea unui film la televizorul dumneavoastră inteligent să fie asemănătoare cu o experiență de cinema. Încă un lucru care trebuie punctat este faptul că Samsung 26EH4500 are și 2 porturi HDMI, ceea ce înseamnă că veți putea transforma acest televizor în monitor pentru calculator sau laptop, în funcție de preferințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.