Samsung 26EH4510

Vom continua în această zi seria televizoarelor din gama Smart TV pentru a vă arăta dumneavoastră cat mai multe modele, despre care probabil veți dori în momentul în care veți opta pentru a cumpăra unul, să știți cat mai multe detalii. Cel descris în acest review este Samsung 26EH4510, care face parte din Seria 4 de televizoare inteligente a celor de la Samsung.

Acesta are o diagonală de 66 de centimetri, display LED, iar calitatea imaginii este HD la 1366 x 768 pixeli. Imaginile sunt conturate prin tehnologii noi, una dintre ele fiind Samsung Wide Color Enhancer Plus, ce are roulul de a îmbunătăți drastic calitatea imaginilor și a dezvălui detaliile ascunse. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste și redă tonuri și nuanțe altfel invizibile.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Dacă este un Smart TV nu-i putea lipsi Samsung Smart Hub, o aplicație ce vă permite să navigați pe web, să vizualizați videoclipuri și multe altele. Serviciul Skype disponibil pe televizorul Samsung vă permite să efectuați apeluri video gratuite în rețeaua Skype oriunde în lume, prin simpla conectare a unei camere TV Samsung. De asemenea, puteți apela liniile telefonice terestre și mobile la tarife extrem de reduse. Browserul Web optimizat pentru utilizarea prin intermediul Samsung Smart TV, vă oferă o experiență online cu adevărat atrăgătoare și interactivă. Căutați, cumpărați, conectați-vă, intrați în rețea, totul este la îndemână dumneavoastră.

Cred că v-ați dat seama că acest televizor are și conexiuni de rețea de tipul RJ45 și Wireless. Prin wireless vă puteți conecta la rețeaua existentă în casa dumneavoastră, dar și la alte rețele, deoarece prin funcția One Foot Connection pe care o are în dotare va putea detecta rețelele compatibile ce sunt în apropierea locuinței. Având wireless-ul integrat, păstrați designul atractiv al televizorului, fără a mai fi nevoie să adăugați alte mijloace externe.

Sistemul audio al acestui Samsung 26EH4510 este format din 2 difuzoare ce au o putere de 2 x 5 W, ceea ce înseamnă o claritate bună, însă nu și un volum foarte ridicat comparativ cu alte televizoare ce au difuzoare cu o putere de 2 x 10 W. Dacă totuși țineți neapărat să aveți un sunet mai puternic decât cel pe care acesta vi-l oferă, puteți cumpăra un sistem audio 5.1 ce vă va oferi un sunet mult mai clar și mai puternic, asemănător cu cel din cinema.

Playerul multimedia încorporat vă transformă televizorul într-un sistem Home Theater prin simpla conectare a unei unitatati de memorie USB sau a unui hard disk pentru a rula filmele, fotografiile si muzica dumneavoastră preferată. Porturile HDMI ce sunt in număr de 2, vă dă posibilitatea de a putea transforma televizorul in monitor pentru calculator sau laptop, astfel dumneavoastră nu veți mai fi nevoiți sa încărcați spațiul biroului cu încă un monitor.

Tot în dotările televizorului veți găsi și un tuner digital tip DVB-T, DVB-C ce vă oferă posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt Mediabox sau decodor extern. Sunt destul de multe lucruri de spus despre acest televizor inteligent pe care vi-l recomand cu încredere în cazul în care vă doriți un televizor de acest gen. Nu uitați un lucru important și acela că televizoarele ce au în componenta sa tehnologie LED sunt mult mai economice din punct de vedere al consumului de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.