Samsung 32D400

A trecut vremea când televizoarele LCD erau considerate un lux pe care nu oricine și-l permitea. Drept exemplu este televizorul Samsung 32D400, un model destul de nou lansat de Samsung și recent apărut și în oferta celor de la eMAG. Acesta este probabil cel mai ieftin televizor cu o diagonală de 81 centimetri în acest moment. Așa că dacă vrei un televizor de firmă care să te țină pe puțin 5-6 ani atunci achiziționează acest model.

Pe lângă faptul că este un televizor LCD foarte accesibil pentru majoritatea persoanelor, acesta dispune și de câteva funcții de de bază pe care orice televizor modern ar trebui să le aibă. Garanția oferită de Samsung pentru acest televizor este de 24 de luni, dar dacă vrei o poți extinde cu încă 12 sau 24 de luni achiziționând unul dintre pachetele Garanție Plus 1 An sau Garanție Plus 2 Ani. Cântărește numai 10.1 kilograme, se poate pune pe perete sau în mobile, după bunul dumneavoastră plac.

Samsung 32D400 din fataSamsung 32D400 din lateralSamsung 32D400 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Chiar dacă este un televizor destul de ieftin cei de la Samsung nu au făcut rabat de calitate atunci când vine vorba despre carcasa acestuia. Este construit dintr-un plastic de bună calitate, însă este un plastic lucios – cum sunt toate televizoarele din ziua de astăzi. Acest lucru este ca o lamă cu două tăișuri, spun asta deoarece acesta va arăta foarte bine dar pe de altă parte orice urmă de praf sau de amprentă va rămâne și va fi foarte vizibilă. Pe partea de design acesta arata chiar foarte bine, aproape că l-ai confunda cu un televizor din categoria premium.

Se știe că Samsung este marca numărul 1 în materie de televizoare, telefoane mobile și tablete în acest moment, deci nu trebuie să vă mai reamintesc că vorbim despre un televizor de calitate. Calitate și la materialele din care este confecționat dar și la soft-ul cu care acesta funcționează. Pe partea de audio Samsung 32D400 are ascunse două difuzoare cu o putere totală de 2×10 wați. Este un standard, nu cred că am văzut până acum un televizor cu difuzoare mai puternice. Deci și acesta se va auzi destul de tare și de clar.

Diagonala ecranului măsoară 81 de centimetri, deci se va încadra perfect într-o cameră de zi sau într-un dormitor. Calitatea imaginii este HD, adică mai pe înțelesul tuturor acesta afișează conținutul video la o rezoluție maximă de până la 1366 x 768, și asta în format 16:9. Pentru această diagonală chiar nu aveai nevoie de un televizor Full HD. De precizat că ecranul folosește tehnologia LCD, deci consumul de energie va fi puțin mai mare față de un televizor LED.

E bine de știut faptul că Samsung 32D400 are integrat și un decodor DVB-T. Mai pe înțelesul tuturor cu acesta veți putea recepționa posturile TV în format digital sau chiar HD fără a mai avea nevoie de alt decodor (toate acestea dacă vă permite reteaua dumnevoastră de cablu). Are și media player integrat, nu cred că este unul foarte performant însă pentru redarea fotografiilor, pozelor și a unor videoclipuri aceasta este perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.