Samsung 32D4003

Dacă a venit vremea să vă reînnoiți televizorul din camera dumneavoastră și nu știți ce să alegeți în acest articol vă voi recomanda un TV cu un preț/performanță foarte bun. Potrivit pentru o cameră de apartament dar și pentru un living este Samsung 32D4003. Acest model este unul destul de nou, are un preț foarte bun (mai ales în această perioada când are și o reducere de 13%) și dispune de funcțiile necesare unui televizor modern.

Sincer nu cred că ai nevoie de ceva mai performant decât acest TV pentru a viziona filme sau pentru a recepționa posturile TV, deci nu văd de ce ai plăti în plus pentru niște funcții pe care oricum nu le vei folosi niciodată. Samsung 32D4003 este un televizor destul de ușor, și unul care consumă și foarte puțin curent. Cântărește nici mai mult nici mai puțin de 7.2 kilograme și are un consum de maxim 70 de wați.

Samsung 32D4003 deschis din fataSamsung 32D4003 din lateralSamsung 32D4003 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ok, acum să trecem și la lucrurile importante, le vom discuta pe rând în funcție de importanța fiecăreia. Înainte de a vedea capacitățile unui televizor, design-ul este cel ce ne face să îndreptăm privirea către el. Dacă un televizor nu ar arăta bine, indiferent de cat de performant ar fi nu cred că ar avea succes. Samsung 32D4003 este un televizor care arată foarte bine, are un aspect simplu care se va încadra perfect în camera dumneavoastră. Finisajele și materialele din care acesta este construit sunt de bună calitate, astfel creeand un aer de televizor premium.

Iarăși un aspect destul de important este calitatea sistemului audio cu care televizorul vine. Samsung 32D4003 are un sistem audio de ultimă oră, tip Down Firing format din două difuzoare cu o putere de 2 x 10 wați. Are și câteva caracteristici speciale precum: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS TheaterSound HD și dts 2.0, toate pentru un sunet excepțional în funcție de ce vizionați.

Ecranul folosit este un Edge LED cu o diagonală ce măsoară 32 inch (de unde și modelul) adică cam 81 de centimetri. Cum am scris și la începutul acestui review acesta cred că este suficient de mare pentru o cameră de apartament, chiar și pentru camera copiilor sau living. Calitatea imaginii este HD Ready, adică poate afișa o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli cu un aspect al imaginii de 16:9. Ca și caracteristici speciale acesta vine dotat cu Picture-In-Picture (veți putea viziona 2 posturi TV în același timp), Sleep Timer (veți putea programa televizorul pentru închidere) și Game Mode (modul pentru jocuri).

Ca și funcții speciale Samsung 32D4003 vine dotat cam cu ce are nevoie un televizor în anul 2012. Are tuner digital tip DVB-T, DVB-C incorporat, astfel că dacă sunteți în rețeaua RDS-RCS veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Alt lucru foarte important este playerul multimedia integrat, cu care veți putea viziona aproape orice fișier multimedia direct de pe sitck-ul USB sau hard disk-ul extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.