Samsung 32D6500

Pentru că tehnologia avansează pe zi ce trece un televizor 3D nu mai este ceva inedit de care doar auzeai la televizor. Acesta poate fi acum și în camera ta deoarece prețul acestor televizoare a scăzut foarte mult în ultima perioadă. În plus în această perioadă a anului când magazinele se întrec în promoții și reduceri un televizor 3D poate fi achiziționat la un preț asemănător cu a unui televizor de tip LED.

Deci, astăzi vom vorbi despre televizorul 3D Samsung 32D6500, un televizor ce face parte din categoria de televizoare Smart TV, mai pe înțelesul tuturor televizoare inteligente. Acum poate te întrebi de ce sunt numit astfel. Răspunsul este unul singur. Cu aceste televizoare poți viziona un film dar în același timp din patul tău poți naviga pe Youtube, Facebook sau poți vorbi pe Skype cu persoanele dragi. Deci în mare parte va ține locul și unui laptop sau calculator.

Samsung 32D6500 deschisSamsung 32D6500 inchis jostelecomanda Samsung 32D6500

 

 

 


Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Continuăm acest review și trecem la detaliile tehnice pe care acest televizor le are. Cum am scris și mai sus acest televizor face parte din gama de Smart TV de la Samsung. Este un televizor 3D ce folosește tehnologia LED pentru imagini clare și pline de culoare, dar și pentru a reduce din grosime – astfel acesta măsoară doar 29.9 mm (3CM) grosime. Design-ul este unul absolut superb care face din acest televizor o bijuterie ce se va încadra în orice cameră.

Pe partea de audio acesta vine echipat cu două difuzoare stereo, ascunse în interiorul carcasei ce își fac treaba foarte bine, fie că e vorba de un film fie că e vorba de un videoclip acestea se vor auzi excelent. Puterea acestora este de 2 x 10 wați, o putere deja standard la televizoare. În plus cei de la Samsung au adus și câteva opțiuni speciale a sunetului pentru a îmbunătăți experiența în funcție de ce vreți să faceți. Astfel găsim opțiunile: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 + Ieșire digitală și 3D Sound (TV).

Foarte multe persoane caută un televizor LCD sau LED pentru dormitor cu o diagonală potrivită, iar acest model are o diagonală a display-ului potrivită pentru orice dormitor, mai exact 81 centimetri. Fiind un televizor premium nu putem vorbi decât despre o calitate a imaginii Full HD (1920 x 1080 pixeli) cu un format al imaginii de 16:9. Cei de la Samsung au integrat o funcție prin care semnalul 2D poate fi convertit în format 3D astfel încât să puteți urmări emisiunile preferate în format 3D chiar dacă acestea nu sunt transmise așa. Și aici găsim câteva opțiuni speciale precum: Clear Motion Rate 200, Motor HyperReal 3D și Wide Color Enhancer Plus.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=eHNfvoUbsPE&hd=1[/tube]

Samsung 32D6500 vine echipat și cu tuner digital de tip DVB-T/C/S/S2 (MPEG2, MPEG4-AVC [H.264]), deci recepționarea posturilor în format digital sau chiar HD nu va mai fi o problemă. În plus acesta are și player multimedia integrat care rulează orice fișiere de tip video, foto sau audio fără probleme. Are conexiune wireless, deci nu mai rămâne decât să aveți conexiune la internet în cameră pentru a vă putea conecta și naviga.

One thought on “Samsung 32D6500”

  1. Pingback: Televizor 3D LG 32LW5500 review și prețuri
  2. Trackback: Televizor 3D LG 32LW5500 review și prețuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.