Samsung 32E420

Cei de la Samsung recent, au lansat o nouă serie de televizoare, însă de această dată este vorba despre una dedicată celor care nu au nevoie de foarte multe setări sau opțiuni, ci mai degrabă au nevoie de un simplu TV, mai pe scurt televizoare LCD ieftine. Chiar dacă tehnologia LCD a devenit în ultima perioadă destul de învechită, pentru a putea menține prețul redus producătorul taiwanez a ales pentru această serie să folosească acest tip de ecrane.

Modelul despre care vom discuta astăzi în acest articol este Samsung 32E420, un televizor pe care îl recomand tuturor care își doresc un TV nou pentru o cameră de apartament, sau celor care nu vor internet pe TV sau alte funcții inutile și vor doar strictul necesar. La acest TV, după cum bine v-ați obișnuit producătorul vă oferă o perioadă a garanției de 24 de luni, însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Chiar dacă face parte din categoria de televizoare ieftine, cei de la Samsung nu au lăsat să se arate acest lucru și la exterior. Samsung 32E420 este un televizor care la prima impresie te va face să nu iți dai seama că are un preț mult mai mic, fată de restul televizoarelor din gama sa. Calitatea materialelor din care acesta este folosit sunt unele de bună calitate, cu un finisaj plăcut care nu dă impresia de ieftin. După cum puteți vedea și în imaginile de mai sus acesta este construit dintr-un plastic negru lucios pe care îl găsim la majoritatea televizoarelor Samsung, indiferent de prețul acestora.

Un aspect foarte important pentru mine personal este puterea difuzoarelor. Chiar dacă multă lume nu întreabă, sau nu este interesată de acest mic detaliu este bine de știu ce se ascunde în spatele acestei carcase. Ei bine, Samsung 32E420 vine cu două difuzoare integrate, stereo, cu o putere de 2 x 5 wați, aș putea spune ceva mai slabe ca putere fată de majoritatea televizoarelor care au 2×10 wați. Însă ce e drept, vine echipat cu un sistem SRS Theater Sound care va face ca sunetul să fie clar și tare chiar și la un volum ridicat.

Cum am scris și la începutul acestui review, ecranul folosit la confecționarea acestui televizor este LCD. Diagonala acestuia măsoară nici mai mult nici mai puțin de 32 de inch, prin aproximare aproape 81 de centimetri. Calitatea imaginii este doar HD, adică o rezoluție maximă de 1365 x 768 pixeli. Era totuși de așteptat să nu găsim un TV Full HD în acest preț, probabil devenea un best buy, însă diferențele intret un TV HD cu aceasta diagonală și unul Full HD sunt foarte mici, aș putea spune insesizabile.

Trecem și la funcțiile cu care Samsung 32E420 vine. În primul rând, foarte important la un TV în 2012, este să aibă tunerul digital DVB-T, DVB-C incorporat, pe care acest televizor îl are. Cu ajutorul acestuia veți putea recepționa posturile TV în format digital fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Iarăși de apreciat, este faptul că vine cu player multimedia incorporat, un player destul de bun cu care veți putea reda direct de pe stick filme, muzică sau poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.