Samsung 32EH4000

Sunt persoane care nu au încă cerințe de la un televizor să fie Smart TV, ci se orientează către ceva care să fie practic, rezonabil ca preț și să le ofere ceea ce un televizor este menit să facă. Tocmai din acest motiv am ales pentru a vă prezentă astăzi Samsung 32EH4000, un televizor destul de bun, apărut nu de mult timp în România, ce are diagonală de 80 centimetri și cea mai recentă tehnologie cu LEd-uri. Acest TV entry-level eficient energetic este modul perfect de a descoperi frumusețea și calitatea imaginii. Seria 4000 din care face parte oferă imagini clare și un raport de contrast dinamic care dă o prisma de culoare pură.

Veți avea parte de cele mai multe culori și de cele mai frumoase imagini și asta datorită sistemului avansat Samsung Wide Color Enhancer Plus ce îmbunătățește drastic calitatea imaginilor, oferindu-vă plăcerea de a admira cele mai ascunse detalii, care până la acel moment nu ați avut ocazia să o faceți. Tot datorită acestei tehnologii inovatoare ce dispune de algoritmi complecși, culorile sunt mai realiste și redau tonuri și nuanțe altfel invizibile.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

MegaContrastul, imaginile în format HD la 1366 x 768 pixeli și sistemele precum Wide Color Enhancer Plus de care v-am menționat mai devreme, Digital Noise Filter, HyperReal Engine și Clear Motion Rate 50Hz vor crea senzația că totul este real și vă vor captiva mintea, îmbogățindu-vă experiența dumneavoastră vizuala. Cu filtrul de zgomot Digital Noise Filter veți putea urmări programele analogice la calitatea cristalului, ca și cum acestea ar fi difuzate digital, rolul filtrului fiind practic acela de a elimina zgomotul digital ce se vede pe ecran.

Televizorul Samsung 32EH4000 vine și cu tuner digital tip DVB-T, DVB-C, prin intermediul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de Mediabox sau alt decodor extern. Veți fi plăcut impresionați să aflați că acest Samsung beneficiază și de player multimedia integrat ce vă transformă televizorul într-un sistem Home Theater prin simpla conectare a memoriei USB sau a hard disk-ului, vizualizând astfel poze, filme și chiar să ascultați muzica stocată.

Portul HDMI ce-l veți găsi tot aici creaza posibilitatea de a transforma televizorul dumneavoastră în monitor pentru calculator sau laptop. Sistemul audio este format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 10 W, ceea ce înseamnă că sunetul va fi unul foarte bun chiar și atunci când veți da volumul la un nivel înalt. Sistemele ce fac sunetul să fie unul de calitate la acest televizor sunt Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS TheatreSound și Auto Volume Leveler.

Caracteristicile speciale ce nu le-am menționat până acum sunt Oprire Automată, Sleep Timer, Teletext și EPG. Funcția de Oprire Automată o puteți folosi atunci când doriți să programați televizorul pentru a se închide singur în cazul în care dumneavoastră adormiți și nu o veți mai putea face. Sleep Timer va ține locul ceasului clasic, setând ora la care doriți să fiți treziți, el fiind pe post de ceas deșteptător. Cu ajutorul Teletextului veți putea urmări programul TV, horoscopul, meteo și alte lucruri care vă interesează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.