Samsung 32EH5000

Vă recomandăm astăzi un televizor foarte nou de la Samsung din seria 5 LED TV, ce vine cu o imagine mai bună ce vă oferă posibilitatea de a vedea cele mai mici detalii și cele mai vii culori. Acest model pe care vi-l prezentăm aici este Samsung 32EH5000, un televizor cu tehnologie LED și cu linii foarte fine și frumoase ce-i dau un aspect aparte în comparație cu televizoarele puțin mai vechi. Fiind foarte subțire acesta are avantajul că poate fi încadrat cu ușurință în orice cameră, fără ca spațiul să fie o problemă.

Samsung 32EH5000 are diagonală de 80 centimetri, calitate imagine FullHD, MegaContrast și boxe integrate, sunetul fiind scos în evidența cu ajutorul sistemelor Dolby Digital Plus, DolbyPulse, SRS Theater Sound și DTS 2.0. Pentru cei pasionați de muzică, dar și de tehnologie în general, toate aceste detalii legate de sunet și sistemele ce le are încorporate pentru a da tot ce-i mai bun acestui televizor sunt importante.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Imaginile cum ar putea fi altfel decât încântătoare? Televizoarele Full HD de la Samsung oferă o rezoluție dublă fată de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogățite, care vă captivează mintea și vă îmbogățesc experiența vizuală. Folosind o tehnologie destul de nouă în acest domeniu, Samsung Wide Color Enhancer Plus îmbunătățește calitatea imaginii și vă dezvăluie chiar și cele mai mici detalii pe care nu v-ați fi gândit vreodată că le veți putea observa.

Pentru cei pasionați de filme, dar nu doar pentru ei, menționăm că acest televizor are în dotare și un player multimedia integrat cu ajutorul căruia veți putea viziona filmele dumneavoastră preferate oricând doriți, veți putea vizualiza poze, dar și să ascultați muzică. Sunt destul de multe lucrurui noi pe care le veți descoperi odată cu achiziționarea acestui televizor, care vă va încânta încă de la prima privire, restul venind odată ce-i veți citi caracteristicile.

Veți găsi conexiuni HDMI, SCART, Slot CI și RF In, tuner digital de tipul DVB-T, DVB-C cu care puteți recepționa posturile TV în format digital sau HD, dar și caracteristici superioare precum Game Mode, Eco Sensor, Oprire Automată și Sleep Timer. Tehnologia ConnectShare Movie, o altă funcție inteligentă a acestui Samsung, vă transformă televizorul într-un sistem Home Theater, pur și simplu conectând unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată. Cu ajutorul portului HDMI puteți utiliza televizorul pe post de monitor la calculatorul sau laptopul dumneavoastră, iar funcția Eco Sensor va seta luminiozitatea displayului în funcție de luminiozitatea din cameră, economisind în acest mod mai multă energie electrică.

Dacă ați citit acest review și vi s-a părut destul de atractiv televizorul, nu vă rămâne decât să-l comandați si să vă bucurați apoi de imaginile luminoase și clare pe care acesta vi le oferă. Cu un astfel de televizor, camera dumneavoastră va căpăta un aspect și mai plăcut, devenind locul de relaxare în care vă veți dori să petreceți o parte din timpul dumneavoastră liber, deconectându-vă astfel de la stresul de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.