Samsung 32EH5300

Descoperiți un televizor, care oferă vizualizare vie și o gama diversă de divertisment. Prin prisma televizorului Samsung 32EH5300 o veți putea face în cel mai plăcut mod și mai ales, alături de întreaga dumneavoastră familie. Acest Smart TV vă dă posibilitatea de a vă distra împreună, de la mic la mare prin funcția Family Story. Cei mici se vor putea uita și educa prin intermediul funcției special creată pentru ei, Kids, iar dumneavoastră vă veți putea gestiona propriul antrenament cu ajutorul funcției Fitness.

Diagonala de 80 de centimetri împreună cu tehnologia de ultimă generație LED, fac dintr-un simplu televizor un obiect care vă înfrumusețează casa. Designul este conturat prin linii fine, acesta fiind foarte subțire. Pe lângă faptul că veți avea un televizorul subțire datorită tehnologiei LED, veți fi bucuroși să aflați că acesta va avea și un consum redus de energie electrică în comparație cu alte televizoare.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Nu sunt de neglijat nici detalii legate de imagine, tocmai de aceea trebuie să știți că veți găsi imagini FullHD la rezoluție de 1920 x 1080, MegaContrast și o caracteristică specială, Wide Color Enhancer Plus. Cu ajutorul acestei noi tehnologii vezi vedea cum calitatea imaginii este îmbunătățită considerabil, dezvăluindu-vă chiar și cele mai ascunse detalii. Toate acestea sunt posibile, deoarece Wide Color Enhancer Plus dispune de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste și redă tonuri și nuanțe altfel invizibile.

Vă veți putea bucura de aplicații video, Skype și navigare pe web prin Samsung Smart Hub. Serviciul Skype disponibil pe televizorul dumneavoastră Samsung vă permite să efectuați apeluri video gratuite în rețeaua Skype oriunde în lume, prin simpla conectare a unei camere TV Samsung. De asemenea, puteți apela liniile telefonice terestre și mobile la tarife extrem de reduse. Browserul Web optimizat pentru utilizarea prin intermediul Samsung Smart TV, vă oferă o experiență online cu adevărat atrăgătoare și interactivă. Căutați, cumpărați, conectați-vă, intrați în rețea.

Conexiunile de rețea RJ45 și Wireless Ready vă dau posibilitatea de a avea internet pe televizorul dumneavoastră inteligent, dar asta nu înainte de a vă cumpăra un adaptor wireless care să fie compatibil cu televizorul. Având acel adaptor vă veți putea conecta wireless la rețeaua existentă în casa dumneavoastră. Nimic mai simplu de atât, având totul la îndemână. Nu vă rămâne decât să vă conectați la internet si să navigați împreună cu întreaga familie, având astfel parte de divertisment chiar la dumneavoastră acasă.

Având internet wireless în casă, atunci veți putea beneficia și de funcția AllShare, care se conectează wireless la dispozitive mobile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile și muzica stocată pe ele să poată fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizor. Veți putea în acest mod reuni tot conținutul pentru a asculta muzică sau pentru a vizualiza fotografiile dumneavoastră preferate din vacanța.

Playerul multimedia integrat joacă un rol important, deoarece dattorita lui puteți transforma televizorul într-un sistem Home Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată. Ce poate fi mai simplu de atât? Veți avea mereu la dispoziție posibilitatea de a stoca pe aceste memorii externe filmele îndrăgite, iar apoi urmărite prin intermediul televizorului Samsung 32EH5300.

Cu tunerul digital tip DVB-T, DVB-C veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt decodor extern cum sunt cele pe care vi le oferă operatorii de cablu. Un amănunt important de știut este faptul că acest lucru este posibil doar abonaților din reteau RCS RDS, celelalte companii refuzând posibilitatea de a transmite digital fără decodorul dat de ei. Porturile HDMI ce sunt în număr de 3 la acest model, pot transformă televizorul în monitor pentru calculator sau laptop.

Pe finalul acestui review, vă aducem la cunoștință că sistemul audio este format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 10 W. O putere destul de mare cu o claritate foarte bună chiar și atunci când veți asculta la un volum ridicat. Acesta este un Smart TV care își merită banii, ce vine dotat cu foarte multe sisteme și tehnologii noi, care vă oferă plăcerea de a vă bucura împreună cu cei dragi de cat mai multe lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.