Samsung 32EH5450

Facem o mică pauză de la televizoarele 3D despre care tot am vorbit în ultima perioadă să vă prezentăm un nou model de televizor din seria 5 de la Samsung. După cum v-ați dat seama deja și din titlu este vorba despre 32EH5450, un televizor inteligent care vine la un preț mai mult decât accesibil, cred că în acest moment este televizorul cu cel mai bun raport preț/performanță de pe piață.

Face parte din categoria Smart TV de la Samsung, deci veți avea acces la internet și la toate aplicațiile disponibile în Smart Hub. Ca să precizez de la bun început acest model îl recomand celor care își caută un televizor bine echipat, la un preț bun însă cu o diagonală ceva mai mică fată de ce ne-au obișnuit producătorii până acum. În orice caz, acest model este unul excelent pentru o cameră de apartament sau chiar și pentru o încăpere mai mare.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Deși în imaginile de mai sus pare puțin cam gros, fiind un televizor care folosește tehnologia LED acesta are o grosime de numai 9 centimetri. Ca și aspect acest model se încadrează în stilul clasic a celor de la Samsung, este construit dintr-un plastic negru, însă unul de bună calitate, cu finisaj lucios. Este și destul de ușor, cântărește numai 6.5 kilograme, deci poate fi foarte ușor montat și pe perete, bineînțeles cu un suport adecvat. Fiind un TV din noua generație acesta în modul standard, consumă mai puțină energie decât cerințele standardului Energy Star –  cu un consum anual de energie 57 kWh.

Vine echipat și cu senzor eco, acesta având ca rol economisirea energiei, astfel atunci când veți folosi modul de economisire a energiei veți avea un consum de numai 20 wați iar în standby sub 0,3 wați. Sonorizarea este asigurată de două difuzoare stereo cu o putere de 10 wați x 2 (RMS). În plus acesta are și ieșire digitală DTS 2.0 și alte caracteristici superioare precum Dolby Digital Plus / Pulse și SRS TheaterSound HD care vor face ca sunetul să fie unul de calitate.

Daca tot am precizat la inceputul acestui review ca este un TV pe care l-as recomanda pentru o camera de apartament acum e momentul sa dezvalui si marele secret, si anume diagonala acestuia. Probabil v-ati dat seama deja, din seria acestuia, are o diagoana de 32 de inch, adica 81 de centimetri. Are o calitate a imaginii Full HD, adica poate afisa imagini cu o rezolutie maxima de pana la 1920 x 1080 pixeli. Vine dotat cu Clear Motion Rate 100 dar si cu tehnologia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung care utilizeaza un algoritm avansat pentru a imbunatati semnificativ calitatea imaginii: reda chiar si tonuri subtile si detalii pe care televizoarele mai putin avansate nu le pot reproduce.

Samsung 32EH5450 are tuner digital tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* integrat, foarte util deoarece nu veți mai avea nevoie de alt mediabox sau decodor pentru a recepționa posturile TV în format digital sau chiar HD. Are și player multimedia integrat, care după cum îi spune și numele veți putea reda cam orice fișiere multimedia direct de pe hard disk sau stick USB. La capitolul Smart TV acesta vine cu suport wireless, astfel dacă veți dori să aveți acces la internet va trebui să cumpărați și un adaptor wireless compatibil cu acest model.

One thought on “Samsung 32EH5450”

  1. Florin says:

    Desi scrie ca are PVR, nu vrea sa inregistreze pe HD !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.