Samsung 32ES5500

De curând cei de la Samsung au lansat pe piață din România o nouă gama de televizoare, dintre ele făcând parte și cel pe care o să vi-l prezentăm astăzi, Samsung 32ES5500, generația 2012, un Smart TV cu o multitudine de funcții, aplicații web, dar și cu o conectivitate mai bună fată de cele anterioare lansate de Samsung. Acest televizoar este ceva aparte fată de cele cu care v-ați obișnuit până acum, fiind conceput într-un alt mod.

Samsung 32ES5500 este un televizor LED, are o diagonală de 80 centimetri, MegaContrast, iar calitatea imaginii este FullHD la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Televizoarele Full HD de la Samsung oferă o rezoluție dublă fată de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogățite, care vă captivează mintea și vă îmbogățesc experiența vizuală. Beneficiind de tehnologia Samsung Wide Color Enhancer Plus, imaginile sunt mai vii și mai colorate, iar calitatea imaginii este îmbunătățită, dându-vă posibilitatea de a observa și de a vă bucura chiar și de cele mai mici detalii ascunse.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Sunetul nu putea fi lăsat mai prejos, deoarece un televizor cu asemenea pretenții, nu ar fi fost la fel dacă sunetul nu era pe măsura imaginilor de calitatea. Tocmai din acest motiv, pentru a nu fi inferior, el este scos în evidență prin prizma unor sisteme precum Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS 2.0, SRS TheaterSound HD, Down Firing, Full Range și Digital Noise Filter. Cel din urmă, Digital Noise Filter este un filtru digital de la Samsung, cu care puteți urmări programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum acestea ar fi difuzate digital, filtrul ajutând la eliminarea zgomotului digital care se vede pe ecran.

Samsung Smart Hub este una dintre funcțiile care-l departajează de televizoarele obișnuite, care vă permite să accesați conținuturi și servicii online. Vă veți putea bucura de aplicații video, Skype, navigare web, dar și de funcția Kids benefică și educativă pentru cei mici și Fitness pentru a gestiona și a face exerciții pentru cei interesați de așa ceva. Practic, toate acestea reprezintă o nouă lume de divertisment de care poate beneficia întreaga familie, de la mic la mare, atât cei mici cat și doamnele care au plăcerea de a-și gestiona ele singure propriul antrenament de Fitness.

Televizorul are ca și conexiuni pentru rețea RJ45 – prin intemediul unui cablu de rețea veți avea intenet pe televizor și Wireless Ready, prin intermediul cărora vă veți putea conecta la internet, dar nu înainte de a achiziționa un adaptor wireless compatibil cu acest model de televizor. Tunerul Tv este digital tip DVB-T, DVB-C, cu care veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt Mediabox sau decodor extern.

Allshare, o altă funcție pe care Samsung 32ES5500 o are în dotare are rolul de a se conecta la dispozitivele wireless prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile și muzica stocată pe ele să poată fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizorul dumneavoastră inteligent. Tehnologia ConnectShare Movie va transforma televizorul într-un sistem Home Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată.

2 thoughts on “Samsung 32ES5500”

  1. erreyy says:

    Buna ziua,
    Vreau sa-mi cumpar un tv LED si din ce am studiat pe site-uri pana acum m-am oprit la 3 modele: Sony KDL32EX650, Samsung 32ES5500 si LG 32LS570S. As dori un sfat avizat pe care dintre aceste 3 modele sa-l cumpar, toate 3 fac cam acelasi lucru, care ar fi detaliul care face diferenta intre ele?

    1. Vanzatoru` says:

      Ca si caracteristici sunt aproape identice, singura diferenta fiind de aspect, insa personal as merge pe Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.