Samsung 32ES6100

Deschidem astăzi discuția despre un alt Smart TV din gama televizoarelor Samsung și vreau să punctăm cele mai importante detalii legate de acest televizor deosebit din punctul meu de vedere. Este vorba despre Samsung 32ES6100, cu diagonală de 80 de centimetri și tehnologie de ultimă generație LED. Dacă aveți cat de cat idee despre noile televizoare, atunci știți cam ceea ce puteți face cu un astfel de televizor.

Sper exemplu, puteți descoperi o lume nouă de divertisment la domiciliu cu Samsung Smart Hub. Family Story vă permite să partajați fotografii speciale, mesaje și evenimente cu cei dragi. Copiii se pot distra și educa cu funcția Kids. Puteți, de asemenea face exerciții și gestiona antrenamentele folosind Fitness. Cu acces la conținut mare precum și o selecție de aplicații Samsung, navigarea pe web, Skype și mai mult, aceasta este cea mai bună experiență de divertisment pentru familie. Nu doar aplicația Skype va fi întâlnită aici, ci și Facebook, Twitter.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Trebuie să știți că imaginile 3D ce pot fi urmărite prin intermediul acestui televizor vă vor acapara complet, lăsând impresia că totul este cat se poate de real în timp ce priviți un filme în acest format. Televizoarele Full HD de la Samsung oferă o rezoluție dublă fată de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogățite, care vă captivează mintea și vă îmbogățesc experiența vizuală. Veți fi pe delin mulțumiți și entuziasmați de culorile realiste și vii ce vă creaza o lume aparte, o lume în care imaginația se contopește cu realitatea, dând frâu liber gândurilor dumneavoastră.

Imaginile încântătoare sunt îmbunătățite cu ajutorul tehnologiei Wide Colour Enhancer Plus, care dispune de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste și redă tonuri și nuanțe altfel invizibile. Folosind un sistem avansat de îmbunătățire a calității imaginii, Samsung Wide Color Enhancer Plus îmbunătățește drastic calitatea și dezvăluie detalii ascunse.

Playerul multimedia integrat vă oferă plăcerea de a împărtăși cu prietenii cele mai frumoase amintiri, cum ar fi pozele, filmele și muzica dumneavoastră preferată. Tot ce trebuie să faceți este să le stocați pe o memorie externă sau pe un hard disk, iar apoi veți transforma televizorul într-un sistem Home Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată.

Nu puteau lipsi de la un Smart TV nici conexiunile de rețea Wireless și RJ45. Având o astfel de conexiune Wireless, televizorul dumneavoastră inteligent se va putea conecta la rețeaua din casa dumneavoastră, pentru a putea naviga apoi pe internet. Stând relaxați pe canapea în fata televizorului, veți avea parte de experiențe noi alături de întreaga familie, controlând aplicațiile chiar după propriul telefon mobil.

Tunerul digital tip DVB-T, DVB-C va recepționa și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără să mai aveți nevoie de mediabox sau decodor extern. Porturile HDMI ce le veți regăsi în număr de 3, au și ele rolul lor, dându-vă posibilitatea de a transforma televizorul în monitor pentru calculator sau laptop.

Samsung 32ES6100 este un televizor căruia eu nu-i găsesc niciun minus, bogat din punctul de vedere al aplicațiilor și foarte accesibil ca preț dacă stăm să punem în balanță tot ce oferă. Dacă-l veți achiziționa plătind cu cardul Visa, puteți beneficia și de promoție, primind un card cadou în valoare de 50 de lei. Garanția televizorului este de 2 ani, dar o puteți prelungi dumneavoastră dacă doriți cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.