Samsung 32ES6710

V-ați imaginat vreodată cum ar fi să aveți chiar la dumneavoastră acasă o mică sală de cinema? Esențialul este reprezentat de televizorul ce vă dă posibilitatea de a urmări filme 3D, sunetul de excepție și imaginile pline de culoare ce vă încântă privirea instantaneu. Vorbim astăzi despre un astfel de televizor, cu tehnologie de ultimă generație, ce vă oferă tot ceea ce aveți nevoie a avea acasă propria atmosferă de cinema.

Samsung 32ES6710 este un televizor cu diagonală de 80 de centimetri, tehnologie 3D, tehnologie LED și toate caracteristicile unui televizor inteligent. Da, după cum v-ați dat seama, vorbim aici despre un Smart TV cu ecran destul de mărișor, ce vă oferă imagini FullHD la 1920 x 1080 pixeli. Televizoarele Full HD de la Samsung oferă o rezoluție dublă fată de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogățite, care vă captivează mintea și vă îmbogățesc experiența vizuală.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste și redă tonuri și nuanțe altfel invizibile. Folosind un sistem avansat de îmbunătățire a calității imaginii, Samsung Wide Color Enhancer Plus îmbunătățește drastic calitatea și dezvăluie detalii ascunse, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați din plin de imagini excepționale.

Stând comod pe canapea veți putea să folosiți aplicații precum Facebook, Twitter, Skype dar și să navigați pe internet. Televizorul dumneavoastră se va conecta wireless la rețeaua din casă, descoperind o nouă lume de divertisment, Samsung Smart Hub. Family Story vă permite să partajați fotografii speciale, mesaje și evenimente cu cei dragi. Copiii se pot distra și educa cu funcția Kids. Puteți, de asemenea face exerciții și gestiona antrenamentele folosind Fitness. Comunicați cu cei dragi prin apeluri video cu ajutorul aplicației Skype, ce vă permite să vă vedeți pe ecranul mare al televizorului dumneavoastră.

Player-ul multimedia integrat vă dă posibilitatea de a vizualiza filme și pozele preferate, ce pot fi stocate pe o memorie externă sau pe un hard disk. Și muzica de suflet poate fi de asemenea stocată pe acel hard disk, astfel încât, oricând veți avea chef să o puteți asculta alături de cei dragi. Tunerul digital tip DVB-T, DVB-C are rolul de a recepționa posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de un alt decodor extern sau Mediaplyer.

O altă funcție pe care o veți găsi la acest televizor este AllShare. Aceasta reunește tot conținutul. AllShare se conectează wireless la dispozitive mobile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile și muzica stocată pe ele să poată fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizorul ddumneavoastra inteligent.

Sistemul audio este și el format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 10 W. Puteți trage singuri concluzii de aici. Veți avea sunet clar, chiar și atunci când volumul va crește. Atmosfera dumneavoastră de cinema va fi completă, deoarece sunetul și imaginile vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura de filmele preferate în propria locuință. Porturile HDMI vă dau posibilitatea de a transforma televizorul în monitor pentru laptop sau calculator.

Odată cu achiziționarea televizorului Samsung 32ES6710 veți primi și o pereche de ochelari 3D, cadou, pentru a putea viziona filmele și videoclipurile în 3 dimensiuni, observând chiar și cele mai mici detalii. Garanția acestui produs este de 2 ani, dar menționez că poate fi extinsă cu încă 12 sau 2 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.