Samsung 32ES6800

Dacă vă interesează un Smart TV cu o diagonală medie, mai exact, 81 de centimetri și cam tot ce este nou în materie de tehnologie, vă recomand acest televizor inteligent Samsung 32ES6800. Cu tehnologie 3D, LED și cu un design ireproșabil, acest televizor este și accesibil ca și preț, având în vedere cam tot ce vă poate el oferi.

One Design” conferă televizorului dumneavoastră o frumusețe clasică, ce vă îmbogățește experiența vizuală. Aducându-vă mai aproape de acțiune, televizorul combină în mod elegant ecranul cu un cadru ultra subțire, oferind o experiență cu adevărat captivantă. Televizorul este încadrat de un contur foarte îngust, pentru o eleganță extrem de sofisticată, care completează orice decor. Cu o greutate redusă, este ușor de montat pe perete și perfect pentru un living modern.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Dotat cu cea mai avansată tehnologie a imaginilor 3D, televizorul Samsung vă aduce o experiență 3D de calitate premium direct în living. Vă puteți completa experiența 3D a divertismentului de acasă cu accesorii suplimentare, precum playerele de discuri Blue-ray 3D, ochelarii 3D și cu conținutul 3D, cum ar fi filmele sau jocurile. Având parte de o experiență de neuitat cu un astfel de televizor, veți transforma livingul în sală de cinema pentru dumneavoastră și prietenii dumneavoastră, atunci când veți dori să vă petreceți serile departe de aglomerația din oraș.

Cu tehnologie Wide Color Enhancer veți vedea adevăratele culori ale lumii. Aceasta utilizează un algoritm avansat pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea imaginii, reușind să redea chiar tonuri subtile și detalii pe care televizoarele mai puțin avansate nu le pot reproduce. Motorul HyperReal și iluminarea de fundal cu LED-uri îmbunătățesc imaginile și optimizează performanța, pentru imagini HD de claritatea cristalului.

Sunetul este foarte bine pus în evidență, prin două difuzoare cu o putere de 2 x 10 W. Tehnologia de redare în profunzime de la Samsung produce sunet 3D la fel de vast și de realist ca în cinematograf, pentru o experiență audio atât de captivantă, încât veți uita că priviți la televizor. Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmăriți programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajută la eliminarea unei părți din „zgomotul” digital care se vede pe ecran.

Având un Smart TV veți avea parte de divertisment atât dumneavoastră, cat și cei mici, care se vor putea bucura și educa în același timp cu ajutorul functiti Kids. Pentru doamne și domnișoare este de mare ajutor funcția Fitness, care le vă ajuta să-și gestioneze propriile antrenamente. Nu trebuie să uitați nici de faptul că puteți naviga pe internet, deoarece acest televizor vine cu dispozitiv wireless, care se va conecta la rețeaua din casa dumneavoastră.

Skype, Twitter, Facebook și Youtube sunt doar câteva din aplicațiile pe care le veți putea folosi pe acest televizot inteligent, având posibilitatea de a-l controla chiar și cu telefonul mobil. Comunicați cu rudele și prietenii din străinătate prin intermediul aplicației Skype, vorbind nelimitat, fără să plătiți nimic. Puteți să vă și vedeți pe televizorul dumneavoastră cu ecran mare, în timp ce vorbiți pe Skype.

Tunerul digital are rolul de a recepționa și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de vreun alt decodor extern sau mediabox. Porturile HDMI au menirea de a transforma televizorul în monitor pentru calculator sau laptop. Un alt lucru interesant este playerul multimedia integrat, care transformă televizorul într-un sistem Home Entertainment Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard discul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată pe acesta.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=CS1PKyCyc18&hd=1[/tube]

Bucurați-vă de televizorul Samsung 32ES6800 alături de cei dragi! Grăbiți-vă să-l achiziționați și veți primi un card cadou în valoare de 50 de lei, pe care îl veți putea utiliza atunci când veți cumpăra și alte produse. Pararea mea este că acest Smart TV își merită banii, având o gama variată de aplicații, utile atât dumneavoastră, cât și doamnelor, domnișoarelor și nu în ultimul rând, copiilor.

One thought on “Samsung 32ES6800”

 1. danel says:

  De cevea vreme, emag are printre cel mai mari preturi.
  Ar trebui sa scoateti link-ul catre emag ca fiind cel mai mic pret.

  Revenind la articol:
  – ma indoiesc ca are calitate 3D Premium la diagonala de 81cm
  – 2 difuzoare de 10W fiecare in carcasa de plastic nu cred ca sunt capabile sa scoata sunetul foarte bine in evidenta
  – filtrul de zgomot mai atenueaza, dar nu va scoate niciodata imagini cristal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.