Samsung 37D5000

Dacă ești în căutarea unui televizor pentru apartament și nu știi ce diagonală ți se potrivește, astfel încât să nu fie nici prea mic dar nici prea mare, atunci un televizor precum Samsung 37D5000 este perfect. În plus acest model de la Samsung este unul foarte subțire, are următoarele dimensiuni fără stand: 883.9 x 531.1 x 29.9 mm, iar cu stand 883.9 x 598.5 x 255 mm.

Se știe deja că televizoare produse de Samsung au un design modern și foarte reușit. Și acest model respectă această regulă, acesta are un aspect foarte plăcut care se va încadra foarte bine în orice cameră. Nu este un Smart TV, dar probabil singurele lucruri care îl despart de a fi un televizor inteligent sunt lipsa unei conexiuni wireless pentru internet și tehnologia 3D, în rest acesta având cam tot de ce dispune un televizor de acest fel.

Samsung 37D5000Samsung 37D5000 din lateralSamsung 37D5000 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Cu ajutorul display-ului de tip LED, Samsung 37D5000 obține un consum normal de 34 wați și poate ajunge până la maxim 90 de wați. Nici în standby nu consumă foarte multă energie, acesta având un consum constant de numai 0,3 wați. Sunetul este unul standard, iese din două difuzoare stereo cu o putere maximă de 10 wați. Deja această putere este ca un etalon pentru televizoare. Are și câteva caracteristici speciale precum: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS TheaterSound HD și DTS 2.0 + Ieșire digitală.

Când am spus că are o diagonală ideală pentru o cameră de apartament, mă refeream la dimensiunea de 94 centimetri. Acesta are o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Aspectul imaginii bineînțeles că este 16:9. Și aici am găsit câteva caracteristici speciale, cum ar fi: Clear Motion Rațe 100, Motor HyperReal și Wide Color Enhancer Plus. Toate acestea pentru a îmbunătăți experiența vizuală și pentru a oferi imagini clare și foarte realiste.

Recepționare posturilor TV în format digital sau chiar HD nu a fost niciodată mai ușor. Cu ajutorul tunerului digital incorporat de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*, acestea vor putea fi recepționate fără a mai fi nevoie de alt decodor sau de alte echipamente. Fiind un televizor premium, acesta vine echipat și cu player multimedia integrat, acesta va reuși să redea fără nicio problemă fișierele de tip video, audio sau foto de pe hard disk extern sau adaptor USB.

Samsung 37D5000 este un televizor cu o conexiune Wireless Ready. Asta înseamnă că dacă veți cumpăra un adaptor wireless compatibil cu acest televizor veți putea naviga pe internet la fel de ușor ca după calculator. Are o garanție de 24 de luni însă aceasta poate fi extinsă contracost cu încă 1 an sau maxim 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.