Samsung 40D5000

Că televizoarele s-au ieftinit știți deja nu trebuie să mai spun, dar că pentru un televizor cu o diagonală de 1 metru care vă va ascunde peretele nu plătești mai mult de 3000 lei nu cred că știați. Însă pentru asta trebuie să faci un mic „compromis”, dacă îl pot numi așa. Dacă nu ești pasionat de filmele în format 3D, nu trebuie să plătești în plus pentru această opțiune. Pur și simplu alegi Samsung 40D5000, un televizor premium care are aproape toate funcțiile cu adevărat utile pentru un televizor modern în acest moment.

Internet pe televizor? 3D? După părerea mea acestea sunt doar mofturi pentru care vei plăti cu câteva sute de lei în plus, dar pe care le vei folosi de câteva ori la început când vei cumpăra acel televizor și ocazional să le arăți prietenilor cat de tare și de mare este televizorul tău. Cu siguranță poți face acest lucru și cu 40D5000, un televizor cu adevărat fascinant care iți va deschide privirea către o nouă experiență.

Samsung 40D5000 deschis din fataSamsung 40D5000 piciorSamsung 40D5000 porturi

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Samsung 40D5000 arată impecabil, este televizorul care se va încadra perfect în orice cameră a locuinței dumneavoastră. Este construit din materiale de foarte bună calitate, astfel că aspectul acestuia îl transformă dintr-un gadget de ultimă generație într-un obiect care vă va înfrumuseța camera. Chiar dacă este un televizor mare, acesta este foarte ușor, cântărește 10.9 kilograme, aproape cat un televizor de 81 centimetri. Folosind tehnologia LED, acesta nu numai că scoate un consum de energie de numai 80 de wați dar este și extrem de subțire, măsurând numai 3 centimetri.

Pe partea audio Samsung 40D5000 vine echipat cu două difuzoare stereo cu o putere de 2×10 wați. Sincer mă așteptam la ceva special, mai ales că este vorba despre un televizor premium, însă acest sistem este unul întâlnit la majoritatea televizoarelor Samsung. Chiar și așa, este un sistem care face fată, are o claritate deosebită chiar și atunci când este la volum ridicat. Din punctul meu de vedere este perfect pentru acest TV (chiar dacă se putea ceva mai bun), însă dacă vreți ceva mai puternic de atât vă recomand să achiziționați un sistem audio dedicat 5.1 sau de ce nu chiar și 7.1.

Dacă sistemul audio nu este foarte important pentru majoritatea persoanelor (deh, nu aud pe nimeni să întrebe: ce putere au difuzoarele) cu siguranță ecranul unui televizor este foarte important. Samsung 40D5000 folosește un ecran LED cu o diagonală ce măsoară 40 de inch, mai pe românește 101 centimetri. Este perfect pentru o cameră mare, mai ales că are o calitate a imaginii Full HD (rezoluția maximă este de 1920 x 1080 pixeli) iar pentru o vizionare perfectă trebuie să aveți o distanță fată de TV de cel puțin 2 metri. În rest vine cu tehnologiile Clear Motion Rate 100, Motor HyperReal și Wide Color Enhancer Plus, toate pentru o îmbunătățirea calității imaginii.

Fiind un televizor premium, acesta vine cu tuner digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* incorporat. Ce face acest tuner? Pai dacă aveți cablu TV de la RDS-RCS veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de decodorul lor sau de mediabox. Deocamdată acest lucru este posibil doar în rețeaua celor de la RDS, însă în câțiva ani acest lucru va fi posibil în orice rețea de cablu. Are și player multimedia integrat cu care veți putea reda orice fișier multimedia (audio, foto, video – mkv, divx, avi cu sau fără subtitrare) direct de pe stick sau hard disk extern.

Cu Samsung 40D5000 veți putea folosi și internetul direct de pe televizor. Cum? Simplu. Trebuie doar să aveți un adaptor wireless compatibil cu acest televizor și prin tehnologia DLNA acesta se va conecta la toate dispozitivile mobile și veți putea reda pe televizorul dumneavoastră filmele, fotografiile și muzica stocată. Dacă nu vreți prin wireless acest lucru poate fi posibil și prin cablul de internet. Are și port HDMI, deci poate fi folosit și pe post de monitor pentru calculatorul sau laptopul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.