Samsung 40D5003

Dacă ești în căutarea unui televizor premium atunci îți recomand televizorul Samsung 40D5003. Datorită diagonalei foarte mare acesta este recomandat doar pentru camerele mari. Ca și alte modele performante, și acest model este dotat cu funcții standard de ultimă generație, cum ar fi tehnologiile AllShare și Anynet de la Samsung, ConnectShare Movie, intrări HDMI și sunet de cinema SRS, pentru o experiență completă de divertisment. Probabil singura tehnologie pe care acesta nu o are ar fi cea de 3D.

Chiar dacă este un televizor mare acesta are un consum redus de energie, poate chiar mai mică decât un televizor cu o diagonală mai redusă. Acesta are un consum de 34 wați în modul de economisire a energiei și poate ajunge la un consum maxim de 100 wați. Iar atunci când acesta se află în stand-by are un consum de numai 0.3 wați. O altă funcție foarte importantă pe care o găsim numai pe televizoare premium și care o are și acest model de la Samsung este Eco Sensor.

Samsung 40D5003 in cutieSamsung 40D5003 in spateSamsung 40D5003 scos din cutie

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Design-ul acestui TV este unul clasic, simplu și elegant, aspect care îl întâlnim pe majoritatea televizoarelor Samsung din această generație. Acest model folosește tehnologia LED, astfel obținându-se imagini clare și vii ca de cristal. Pentru cei ce garanția reprezintă un factor foarte important la achiziționarea unul electrocasnic, trebuie să știți că acest televizor are o garanție de 24 luni, adică 2 ani. Însă aceasta e poate extinde cu încă 1 an sau 2, bineînțeles contracost.

Fiind un televizor cu o diagonală destul de mare normal că și sistemul audio trebuie să fie pe măsură display-ului. Însă se pare că este vorba despre un sistem audio Down Firing, format din două difuzoare integrate și ascunse în carcasă, cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 wați. Nu este diferență prea mare dintre acest sistem audio și unul standard care se găsește pe un televizor cu o diagonală mai mică. Și acesta are câteva caracteristici speciale cum ar fi: Dolby Pulse, Dolby Digital Plus și DTS 2.0.

Diagonala acestui televizor măsoară 101 centimetri, adică un metru și un centimetru. Acest display funcționează cu tehnologia Edge LED și are o calitate a imaginii Full HD și aspect 16:9. Însă acesta are și câteva funcții speciale cum ar fi HyperReal Engine, Wide Colour Enhancer Plus și Clear Motion Rate: 100. Toate aceste funcții sunt menite pentru o îmbunătățire a experienței vizuale în funcție de ce vizionați.

Altă caracteristică care o întâlnim la majoritatea televizoarelor, dar care este foarte importantă pentru un televizor din zilele noastre este tunerul digital de tip DVB-T, DVB-C. Cu ajutorul acestui tuner digital veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD. Samsung 40D5003 are și player multimedia integrat dar este unul destul de limitat. Acesta citește orice fișier de tip audio sau foto însă la capitolul video stă cam prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.