Samsung 40D503

Vrei un televizor mare, de firmă, bun dar nu ai suficienți bani pentru achiziționare lui? Cred că cei de la Samsung s-au gândit la tine și de aceea au scos pe piață modelul, 40D503. Acest model se adresează celor care nu au nevoie de toată tehnologia apărută și vor un ecran mare înainte de toate. De asemenea este foarte bun pentru cei ce dețin diverse localuri, restaurante, deoarece are o diagonală de 1 metru, iar pentru așa ceva nu este nevoie de 3D sau conexiune pentru internet.

Nu este un televizor care să te lase cu gura căscată la câte știe să facă, însă cu siguranță știe să te lase cu gura căscată la cat costă. În acest moment cred că este cel mai ieftin televizor LCD cu diagonală atât de mare, și cred că va avea un succes enorm, pentru că în oferta celor de la eMAG a apărut de câteva zile. Deci, dacă nu te deranjează că nu are foarte multe funcții, că e puțin mai gros fată de televizoarele LED atunci urmărește acest review până la capăt și poate iți vei da seama că acesta este televizorul potrivit pentru tine.

Samsung 40D503 in cutieSamsung 40D503 in spateSamsung 40D503 scos din cutie

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul design Samsung 40D503 este exact invers proporțional cu prețul acestuia, adică modern, atractiv, construit din materiale de bună calitate, astfel creeand o imagine de televizor din gama premium. Se va încadra perfect în orice cameră a locuinței dumneavoastre, cu o singură condiție, să fie o cameră suficient de spațioasă. Se poate monta și pe perete, dar pentru acest lucru va trebui să achiziționați un suport compatibil, se găsesc în comerț la un preț de maxim 150 lei.

Nu pot spune prea multe lucruri legate de sistemul audio cu care acesta vine dotat, și asta nu pentru că nu vreau eu, ci pentru că este un sistem simplu, întâlnit pe marea majoritate a televizoarelor, format din două difuzoare stereo cu o putere de 2×10 wați. Sunt suficient de puternice, au un sunet clar, chiar și la un volum ridicat, însă dacă îl veți instala într-o cameră foarte mare nu cred că va face fată și e posibil să aveți nevoie de un sistem audio tip 5.1. Are și câteva caracteristici superioare precum: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse și SRS TheaterSound.

Am ajuns și la partea cea mai importantă, da despre display este vorba. Ecranul folosit pe acest model nu este unul de ultimă generație, pentru că altfel nu se mai ajungea la prețul acesta foarte mic. Este vorba despre un display LCD cu o diagonală ce măsoară 40 de inch, adică cam 101 de centimetri. Calitatea imaginii este Full HD, adică o rezoluție maximă de până la 1920 x 1080 pixeli. Are o grosime de 10 centimetri fără suport și de 20 de centimetri cu suport, eu zic că este destul de bine, chiar dacă la modă acum este să fie cat mai subțire.

La capitolul funcții Samsung 40D503 nu stă chiar atât de bine. Poate cea mai importantă este tunerul digital DVB-T, DVB-C incorporat. Acesta vă ajută să recepționați posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Are și un port USB dar nu sunt sigur că poate fi folosit pentru a reda fișiere multimedia, poate doar dacă îi faceți un upgrade de firmware poate fi posibil acest lucru. Are și port HDMI, deci poate fi folosit foarte ușor și pe post de monitor pentru calculator sau laptop.

One thought on “Samsung 40D503”

  1. Cosmin says:

    Salutare cum se poate face update la soft?:D e complicat ? un tutorial undeva?:D Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.