Samsung 40D5500

În ziua de astăzi toată lumea vrea să își cumpere un televizor LCD ieftin, dar cu o diagonală cât mai mare. Până acum nu este nimic greșit în asta, doar că majoritatea persoanelor care vor să își cumpere un televizor nu caută pe internet un review sau o părere despre acel model de televizor la care s-au decis să îl achiziționeze. Acesta este un lucru greșit, deoarece înainte de a cumpără orice produs de orice fel trebuie să știi ce știe acel produs să facă și dacă tu ai nevoie de așa ceva.

De aceea noi vă informăm și vă spunem cam tot ce trebuie să știți despre un produs. Astăzi vă vom prezenta televizorul LED Samsung 40D5500, un televizor de ultimă generație, cu dotări de ultimă generație, într-un cuvânt un SMART TV. Este un televizor practic și elegant cu o calitate a imaginii de-a dreptul excepțională.

Samsung 40D5500Samsung 40D5500 din lateralSamsung 40D5500 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Pretul, poze si alte detalii gasesti aici …

Poate vă gândiți acum ce are acest televizor în plus față de un televizor care are jumătate din prețul acestuia. Păi în primul rând acesta are un display de tip LED (automat veți avea un consum de energie mai mic decât un televizor LCD) cu o diagonală de 101 centimetri (un metru și un centimetru). În plus acesta este un display de tip Full HD, care vă oferă o rezoluție dublă față de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogățite, care vă captivează mintea și vă îmbogățesc experiența vizuală.

Bineînțeles că acesta are și player multimedia integrat care vă transformă televizorul într-un sistem Home Theater a€“ pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată. Iar pentru cei mai pasionați cu acest televizor puteți naviga și pe internet. Schimbați conținutul și modul în care vizionați programele TV cu Smart Hub de la Samsung. Acum puteți descărca diferite aplicații pentru a căuta conținut video pe internet.

Samsung 40D5500 are și tuner digital cu care puteți recepționa posturile în format digital fără a mai fi nevoie de alt decodor, în plus acesta dispune și de filtru de zgomot digital care vă ajută să urmăriți programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajută la eliminarea „zgomotului” digital care se vede pe ecranul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.