Samsung 40D6510

Pentru cei ce vor ceva mai deosebit față de clasicul negru care îl întâlnim la majoritatea televizoarelor din ziua de astăzi, le recomand un televizor alb, plin de funcții și setări care vă vor face viața mai ușoară dar și plină de acțiune și divertisment. În acest review vom vorbi despre televizorul Samsung 40D6510, fratele lui Samsung 40D6500 – practic la caracteristici amândouă sunt cam la fel, singura diferență fiind doar de culoare.

Achiziționând acest televizor vei simți cum cinematograful s-a mutat la tine acasă – asta deoarece dimensiunea acestuia îți va ocupa tot peretele dar și pentru că poți viziona filme chiar și în format 3D. Legat de garanție, producătorul vă oferă o perioadă de garanție de 24 de luni, dar aceasta poate fi extinsă contracost cu încă 12 sau 24 de luni. Ce m-a surprins este faptul că deși este un televizor destul de mare acesta cântărește numai 13.3 kilogram și are un consum de energie în modul economic de 41 wați și maxim 130 wați.

Samsung 40D6510 din fataSamsung 40D6510 din lateralSamsung 40D6510 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Cred că se poate observa cu ochiul liber că Samsung 40D6510 este un televizor din categoria premium. Și asta nu numai datorită funcțiilor cu care acesta vine echipat, dar și pentru că design-ul este unul diferit de ce vedem la majoritatea televizoarelor din ziua de astăzi, are o frumusețe clasică îmbogățită de conceptul „One Design” iar calitatea materialelor din care acesta este confecționat este pe măsura așteptărilor.

Pe partea de audio acesta vine dotat cu două difuzoare stereo cu o putere de 2×10 wați. Este suficient, mai ales că are și câteva funcții precum DTS 2.0 + Ieșire digitală, Dolby Digital Plus, SRS TheaterSound HD și Dolby Pulse care o data selectate vă vor îmbunătăți calitatea audio în funcție de conținutul vizionat. Dar ca o părere personală dacă vrei ca experiența să fie cât mai apropiată cu cea din cinema vă recomand achiziționarea unui sistem audio.

Samsung 40D6510 are un ecran cu o diagonală ce măsoară nici mai mult nici mai puțin de 101 centimetri, adică 1 metru și 1 centimetru. Având în vedere că nu este un televizor chiar mic, înainte de achiziționare recomand să vă măsurați foarte bine locul în care îl veți așeza. Display-ul folosit pentru acest televizor este un Ecran Ultra Clear Panel cu o calitatea a imaginii Full HD (rezoluție maximă de până la 1920 x 1080 pixeli) și un aspect al imaginii de 16:9. Acest display are incorporat și tehnologia Convertor 3D care vă va converti conținutul video 2D în 3D.

Fiind un Smart TV era de imaginat să aibă incorporat și tuner digital DVB-T/C/S/S2 (MPEG2, MPEG4-AVC [H.264]). Acesta vă va permite să recepționați posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor. Are și player multimedia incorporat, adică pentru cei care nu știu cu acesta veți putea reda direct de stick-ul usb sau hard disk extern orice fișier multimedia (audio, foto și video – cu sau fără subtitrare).

Samsung 40D6510 are în dotare și o conexiune wireless cu care vă veți putea conecta la internet și veți putea viziona videoclipuri pe youtube, puteți comunica cu prietenii pe facebook sau twitter sau chiar să efectuați apeluri video în rețeaua Skype. Acesta dispune chiar și de un browser web cu care puteți naviga pe internet direct din pat fără a mai avea nevoie de laptop, calculator sau tabletă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.