Samsung 40EH5000

Tot mai multe persoane sunt în căutare de televizoare ce au în dotare noua tehnologie LED și asta nu este de mirare, deoarece pe lângă faptul că sunt mult mai subțiri fată de cele cu ecran LCD, au și anumite lucruri în plus ce fac diferența. Prin prisma acestei introduceri, încercăm să discutăm astăzi despre televizorul Samsung 40EH5000, un model nou ce are 101 centimetri diagonala. Designul ireproșabil al celor de la Samsung împreună cu tehnologia avansată ce intră în componenta televizorului mai sus menționat, fac din acesta un aparat electronic ce mulți și l-ar dori.

Tehnologia Wide Color Enhancer Plus, dar și imaginile FullHD la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli îmbunătățesc calitatea imaginilor, dezvăluind chiar și cele mai ascunse detalii. Samsung Wide Color Enhancer Plus dispune de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste și redă tonuri și nuanțe într-un mod cu totul special, reușind să vă capteze atenția si să vă îmbogățească imaginea vizuală. Televizoarele Full HD de la Samsung oferă o rezoluție dublă fată de televizoarele HD standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogățite.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Digital Noise Filter va da posibilitatea de a urmări programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajută la eliminarea unei părți din zgomotul digital care se vede pe ecran. Toate aceste caracteristici sunt noi și menite pentru a îmbunătăți vizibil imaginile cu care erați obișnuiți până la acest moment. Veți vedea diferența cu siguranță într-un un televizor ce are toate aceste tehnologii și unul care este mai puțin bogat în așa ceva.

Să vorbim puțin și despre tunerul acestui televizor care este digital, tip DVB-T, DVB-C ce poate fi folosit pentru a putea recepționa posturile TV in format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt Mediabox sau decodor extern. Prin porturile HDMI ce sunt în număr de 2, puteți să vă transformați televizorul în monitor pentru calculator sau laptop, astfel dumneavoastră nu veți mai fi nevoiți să încărcați spațiul biroului cu încă un monitor.

Sunetul este exteriorizat ptrintr-un sistem audio format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 10 W, ceea ce înseamnă o claritate foarte bună, chiar și atunci când nivelul sonorului va fi unul destul de ridicat. Prin intermediul acestui sistem dumneavoastră vă veți putea bucura de muzica preferată în cel mai plăcut mod, fără ca sunetul să fie neclar. Totul este conceput în așa fel încât să aveți parte numai de lucruri de calitate din partea acestui televizor.

Samsung 40EH5000 este special creat pentru a face fata condițiilor dificile, fără a vă da bătaie de cap, chiar și în cele mai grele situații, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de vizionare fără niciun inconvenient. Acesta este proiectat în așa fel încât să nu va strice cele mai frumoase momente, având protecție la trăsnet, căderi de tensiune și nu în ultimul rând la umiditate.

Playerul multimedia incorporat pe care Samsung 40EH5000 îl deține, îl va transforma într-un sistem Home Theater prin simpla conectare a unei unitatati de memorie USB sau a unui hard disk pentru a rula filmele, fotografiile și muzica dumneavoastră preferată. Veți mai găsi caracteristici speciale precum Game Mode, Oprire Automată, Eco Sensor și Sleep Timer. Oprirea Automată servește atunci când doriți să programați televizorul pentru a se opri singur în momentul în care dumneavoastră veți adormi.

One thought on “Samsung 40EH5000”

  1. Pingback: Cele mai bune televizoare de 101 centimetri de la eMAG
  2. Trackback: Cele mai bune televizoare de 101 centimetri de la eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.