Samsung 40EH5300

Un televizor Smart TV și cu diagonală mare, peste 1 metru, este și acest model nou Samsung 40EH5300. Așa cum ne-au obișnuit mereu cei de la Samsung, nu avem nimic de reproșat nici acestui televizor, ce reunește o multitudine de funcții sub un aspect plăcut. Oriunde veți dori să îl poziționați, acesta va da o notă de bun augur acelei camere prin frumusețea sa. Indicat este ca acesta să fie instalat într-o cameră mai mare, deoarece diagonala de 101 centimetri vă permite acest lucru.

Veți avea parte de cele mai frumoase imagini datorită noii tehnologii ce o are în dotare, Wide Color Enhancer Plus ce are rolul de a îmbunătăți drastic calitatea și de a dezvălui detalii ascunse. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste și redă tonuri și nuanțe altfel invizibile. MegaContrastul, display-ul LED și imaginile FullHD la 1920 x 1080 pixeli vă vor aduce mai aproape de realitate, pentru ca imaginile să fie realiste, cu texturi îmbogățite, ce vă vor captiva mintea și vor imbogati imaginea dumneavoastră vizuală.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Nu lipsește nici filtru digital Digital Noise Filter ce vă oferă posibilitatea de a urmări programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum acestea ar fi transmise digital. Filtrul ajută la eliminarea unei părți din zgomotul digital ce se vede pe ecranul televizorului dumneavoastră inteligent. Cu toate aceste sisteme și tehnologii noi, aveți garanția faptului că imaginile vor fi cele pe care dumneavoastră vă gândiți că le veți avea.

Veți găsi și un tuner digital tip DVB-T, DVB-C, a cărui menire este aceea de a recepționa posturile TV în format digital sau HD, fără a mai fi necesară utilizarea unui alt decodor extern sau Mediabox. Ar fi inestetic să umbalti cu alte cabluri prin casă și dispozitive pentru a urmări aceste programe în format digital. Datorită acestui tuner nu veți mai fi nevoiți să o faceți. Un lucru important de menționat este faptul că persoanele ce pot beneficia de aceste programe în format digital doar cu ajutorul tuner-ului sunt cei abonați la rețeaua de cablu RCS RDS.

Sistemul audio nu vă va dezamăgi, deoarece este format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 10 W, o putere destul de mare la care veți avea claritate oricât de înalt va fi volumul dat. Imaginie de o calitatea superioară, sunet clar chiar și atunci când volumul crește sunt câteva din lucrurile de care vă puteți bucura la acest Smart TV Samsung 40EH5300. Nu cred că există ceva din ce am menționat până acum ce ar putea aduce un minus sau un dezavantaj acestui televizor.

Conexiunile de rețea RJ45 și Wireless Ready vă dau psibilitatea de a avea internet chiar și pe televizor. Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia și de această opțiune, este să cumpărați un dispozitiv wireless compatibil cu televizorul dumneavoastră. Astfel, acesta se va conecta la rețeaua existentă în locuință, putând mai departe să descoperiți o lume nouă de divertisment prin Samsung Smart Hub. Aplicații video, Skype, navigare web și alte lucruri la fel de interesante vor putea fi la îndemână dumneavoastră. Serviciul Skype disponibil pe televizor. Samsung vă permite să efectuați apeluri video gratuite în rețeaua Skype oriunde în lume, prin simpla conectare a unei camere TV Samsung. Browserul Web optimizat pentru utilizarea prin intermediul Samsung Smart TV, vă oferă o experiență online cu adevărat atrăgătoare și interactivă.

Transformați-vă casa într-un sistem Home Theater cu ajutorul playeru-ului multimedia integrat. Nu este nevoie decât să conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată. AllShare, o altă funcție inteligentă de care puteți avea parte, se conectează wireless la dispozitive mobile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile și muzica stocată pe ele să poată fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizorul dumneavoastră inteligent. Închei acest review prin a vă spune că puteți să vă transformați televizorul în monitor pentru calculator sau laptop datorită portului HDMI prezent și la acest televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.