Samsung 40EH5450

Mai multe culori, imagini mai bune, contrast dinamic ridicat sunt câteva dintre caracteristicile televizorului de ce vorbim acum. Samsung 40EH5450, despre el discutăm, este un televizor cu o diagonală de 101 centimetri ce face parte din categoria Smart TV. Dacă am zis Smart TV, o mulțime de funcții și caracteristici speciale vor începe să fie enumerate. Dacă sunteți pasionați de aplicații web și alte lucruri de genul acesta, merită investiția, dar dacă îl cumpărați doar pentru a avea un televizor obsnuit la care să priviți programele tv și doar atât, v-aș sfătui să vă orientați spre un alt model.

Samsung 40EH5450 vine cu tehnologie modernă LED și imagini FullHD la 1920 x 1080 pixeli. Televizoarele Full HD de la Samsung oferă o rezoluție dublă fată de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogățite, care vă captivează mintea și vă îmbogățesc experiența vizuală. Pe lângă imaginile FullHD, acest televizor are caracteristici superioare de imagine sisteme precum Digital Noise Filter, Wide Color Enhancer Plus și Clear Motion Rate 100Hz.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung veți urmări programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajută la eliminarea unei părți din zgomotul digital care se vede pe ecran. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus folosește un sistem avansat de îmbunătățire a imaginii, dispunând de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste și redă tonuri și nuanțe altfel invizibile.

Dacă sunteți iubitori ai muzicii nu trebuie să vă faceți probleme, deoarece televizorul dumneavoastră deștept dispune de un sistem audio format din 2 difuzare cu o putere de 2 x 10 W, ceea ce înseamnă un sunet foarte clar, chiar și la un volum ridicat. Sistemele Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS TheaterSound HD și DTS 2.0 vor avea grijă ca acest Samsung să redea sunetul într-un mod impecabil pentru ca dumneavoastră să fiți complet mulțumiți de acest Smart TV.

Samsung 40EH5450 este de culoare neagră, o culoare clasică, dar foarte elegantă. Acesta are în componenta sa și un tuner digital tip DVB-T, DVB-C pentru ca dumneavoastră să puteți urmări posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt Mediabox sau decodor extern. Destul de bun și acest lucru, deoarece vă scutește de vă încărca locuința cu alte cabluri. Veți avea de acum înainte mai mult spațiu pentru lucrurile care sunt cu adevărat importante și merită să fie așezate în camera dumneavoastră.

Prin intermediul conexiunilor de rețea RJ45 și Wireless Ready, televizorul dumneavoastră va fi pregătit pentru a se conecta la rețeaua wireless din locuința dumneavoastră, dar nu înainte de a achiziționa un adaptor compatibil cu televizorul pe care îl aveți. Având rețea wireless în casă, atunci tehnologia AllShare se va conecta la dispozitive mobile prin DLNA pentru ca filmele, fotografiile și muzica stocată pe ele să poată fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizor.

Playerul multimedia integrat vă servește pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată pe un hard disk sau o memorie USB. Porturile HDMI care sunt în număr de 3 la acest model vă vor transforma propriul televizor în monitor pentru calculatorul sau laptopul dumneavoastră. Că tot am menționat de calculator și laptop, vă spunem că veți putea să folosiți o parte din aplicațiile ce le foloseați înainte pe acestea două, acum și pe televizor. Descoperiți o lume nouă de divertisment la domiciliu cu Samsung Smart Hub, unde vă veți putea bucura de aplicații video, Skype și navigare pe web. Copiii se pot distra și educa cu funcția Kids, iar dumneavoastră veți putea face exerciții și gestiona antrenamentele folosind Fitness.

One thought on “Samsung 40EH5450”

  1. Pingback: Cele mai bune televizoare de 101 centimetri de la eMAG
  2. Trackback: Cele mai bune televizoare de 101 centimetri de la eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.