Samsung 40ES5500

Un alt Smart TV și-a făcut curând apariția pe piața din România. Frumos, elegant și cu tehnologie cum nu se putea mai nouă, ne întâmpină Samsung 40ES5500. Diagonală sa mare de 101 centimetri vă dă posibilitatea de a-l poziționa într-o încăpere spațioasă, mare, unde să vă  puteți bucura de el alături de întreaga dumneavoastră familie. Ecranul LED nu doar  face  acest televizor să fie unul subțire, ci și unul econom, datorită acestei tehnologii moderne.

Fiind un Smart TV, aveți posibilitatea de a face o mulțime de lucruri prin intermediului internetului. Conexiunile de rețea RJ45 și Wireless Ready vă pun la dispoziție lucruri ce nu le-ați mai întâlnit până acum la un televizor obișnuit. Wireless Ready înseamnă că televizorul dumneavoastră este pregătit pentru a se conecta la internet wireless, fiind necesar un dispozitiv compatibil cu televizorul pentru a face conexiunea între acest Samsung 40ES5500 și rețeaua din casă.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cu internetul la picioarele dumneavoastră, veți putea folosi aplicații precum Skype, Facebook, Twitter și altele. Noua lume Samsung Smart Hub va fi o posibilitate de divertisment chiar de acasă. Family Story vă permite să partajați fotografii speciale, mesaje și evenimente cu cei dragi. Funcția Kids este special creată pentru copii, pentru ca micuții să se poată educa și distra în fata televizorului. Dumneavoastră veți putea gestiona propriul antrenament și puteți face chiar și exerciții cu ajutorul funcției Fitness.

Sunt multe lucruri noi despre care până acum probabil nu știați nimic. Acest televizor nu se mai poate compara cu televizoarele de pe vremea bunicilor sau părinților. Cu un astfel de televizor inteligent puteți face acum o parte din lucrurile pe care le faceți cu un calculator sau laptop. Cum tehnologia avansează de la o zi la alta, veți fi ușor derutați atunci când veți hotărî să achiziționați un nou televizor ce vine în întâmpinare cu funcții și aplicații despre care nu știți prea multe lucruri.

Imaginile sunt cat se poate de realiste, cu texturi îmbogățite, care vă captivează mintea și vă îmbogățesc experiența vizuală. Wide Color Enhancer Plus este o tehnologie ce dispune de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste și redă tonuri și nuanțe altfel invizibile. MegaContrastul și imaginile FullHD la 1920 x 1080 pixeli vă oferă cele mai vii culori pentru ca dumneavoastră să puteți avea parte de imagini la o calitate superioară.

Sunetul este exteriorizat prin cele 2 difuzoare ce au o putere de 2 x 10 W. O putere destul de mare ce vă oferă claritate chiar și atunci când volumul televizorului va fi la un nivel înalt. Veți simți diferența între un televizor obișnuit și acest Samsung 40ES5500. Cei pasionați de muzică și filme vor fi încântați să asculte sunetul redat foarte clar, ce vă poate duce cu gândul la o atmosferă de cinema chiar la dumneavoastră acasă.

Veți mai găsi player multimedia integrat, tuner digital și nu în ultimul rând porturi HDMI. Fiecare din cele menționate are un rol important și aduce acestui televizor atuuri în plus în comparație cu un altul obișnuit. Playerul multimedia că dă posibilitatea de a rula pe televizor, filme, muzică și poze cu ajutorul unui hard disk extern sau cu o unitate de memorie. Tunerul digital va  recepționa și reda posturile TV în format digital sau HD, fără un alt decodor extern sau Mediabox. Porturile HDMI ce se regăsesc în număr de 3, pot transforma acest televizor inteligent în monitor pentru calculator sau laptop.

Destul de multe lucruri interesante puteți regăsi la acest Samsung 40ES5500. După părerea mea, acesta este un televizor ce își merită banii, prin intermediul căruia veți putea avea parte de divertisment alături de familia dumneavoastră. De la mic la mare, televizorul reunește funcții ce vor aduce bucuria pe chipul fiecăruia. De menționat este și garanția acestuia, de 2 ani, cu posibilitate de prelungire.

One thought on “Samsung 40ES5500”

  1. Pingback: Cele mai bune televizoare de 101 centimetri de la eMAG
  2. Trackback: Cele mai bune televizoare de 101 centimetri de la eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.