Samsung 40ES6100

Dacă a venit timpul să-ți schimbi vechiul televizor atunci e bine să ai în atenție și noul televizor de la Samsung, și anume modelul 40ES6100. Bineînțeles că acest televizor îl recomand numai celor care vor un TV dotat cu foarte multe funcții, despre care nu vei putea spune că este învechit nici peste 4-5 ani. Poate că prețul vi se părea puțin cam mare dar trebuie să aveți în vedere că este un Smart TV care vine la pachet cam cu toată tehnologia disponibilă pe piață în acest moment.

Plus că acest model face parte din noua serie de televizoare inteligente de la Samsung, deci vine și cu un design aparte, întâlnit numai la televizoarele premium. Garanția pentru acest produs oferită de producător este de 24 de luni însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni. În plus inclus în preț veți primi doua perechi de ochelari 3D Samsung SSG-P41002/XC.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cum am precizat și mai sus în acest review acest model este unul care face parte din categoria de televizoare premium de la Samsung. După cum se poate observa și din imaginile de mai sus aspectul este unul pe măsura așteptărilor, un design modern, atractiv, care se va încadra perfect în locuința dumneavoastră. Ca și dimensiuni acesta cântărește numai 11.6 kilograme iar grosimea este de numai 4.7 centimetri, deci un TV extrem de subțire și destul de ușor, având în vedere dimensiunile acestuia.

Sunetul este asigurat de două difuzoare stereo cu o putere totală de 2×10 wați. Putem spune că vine cu un sistem audio standard, pe care îl întâlnim la majoritatea televizoarelor. Însă acesta vine cu foarte multe caracteristici premium precum: Full Range, DTS 2.0, Dolby Digital Plus, Digital Noise Filter, Down Firing, SRS TheaterSound HD, Auto Volume Leveler, Digital Ouț și Dolby Pulse, toate acestea pentru un sunet clar în funcție de ce urmăriți.

Dar sunetul nu cred că este cel mai important la un TV, pentru că dacă vreți un sunet puternic recomand conectarea TV-ului la un sistem audio 5.1. Ce este cu adevărat important este ecranul și funcțiile acestuia. Samsung 40ES6100 are un ecran LED cu o diagonală ce măsoară 101 centimetri, deci un TV destul de mare, care necesită o încăpere suficient de mare pentru poziționarea acestuia. Calitatea imaginii este Full HD cu o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. În plus dispune și de conversia 2D în 3D care vă transformă orice film sau post TV în format 3D.

De precizat este faptul că acest televizor vine și cu tuner digital DVB-T, DVB-C incorporat, astfel că posturile TV vor putea fi recepționată în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox extern. Samsung 40ES6100 vine echipat și cu un player multimedia foarte performant, cu care veți putea reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern orice fișier multimedia. Fiind un Smart TV acesta vine cu conexiune la rețea tip wireless cu ajutorul căreia veți putea naviga pe internet, inclusiv Skype sau Facebook.

One thought on “Samsung 40ES6100”

  1. Pingback: Cele mai bune televizoare de 101 centimetri de la eMAG
  2. Trackback: Cele mai bune televizoare de 101 centimetri de la eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.