Samsung 40ES6710

Continuăm seria Smart TV-urilor și dezbatem lucruri noi și interesante, zic eu, despre aceste televizoare ce continuă să ne impresioneze în fiecare zi cu câte ceva nou. Trecerea de la un televizor obișnuit la un astfel de televizor inteligent este de-a dreptul uriașă, descoperind un alt mod de-a privi la TV, și nu doar atât. Cei ce vor achiziționa un astfel de Smart TV nu o vor face doar pentru a se uita la televizor sau cel puțin eu nu recomand asta. Pasionații de tehnologie vor fi încântați să poată avea o gama largă de aplicații, pe care le vor putea controla stând comod pe canapea, utilizând telefonul mobil.

Samsung 40ES6710 este un televizor ce-l recomand tuturor celor ce-și doresc un astfel de televizor inteligent, cu diagonală mare, 101 centimetri și cu foarte multe aplicații și posibilități de distracție, ce n-au mai fost întâlnite până acum pe un televizor obișnuit. „One Design” conferă televizorului dumneavoastră o frumusețe clasică, ce vă îmbogățește experiența vizuală. Aducându-vă mai aproape de acțiune, televizorul combină în mod elegant ecranul cu un cadru ultra subțire, oferind o experiență cu adevărat captivantă. Acesta este încadrat de un contur foarte îngust, pentru o eleganță extrem de sofisticată, care completează orice decor. Cu o greutate redusă, este ușor de montat pe perete și perfect pentru un living modern.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Toată familia va fi fericită cu acest televizor în casa dumneavoastră! Atât cei mici, cat și doamnele și domnișoarele vor fi complet mulțumite, aflând că acest model vine cu funcții special concepute pentru a le satisface plăcerile, adaptându-se perfect nevoilor fiecăruia în parte. Copiii dumneavoastră se vor putea bucura și educa de funcția Kids, ce nu are rolul doar de a-i distra, ci și educa, iar mămicile își vor putea gestiona propriul antrenament de fitness, fără să mai meargă la sală, chiar din fata televizorului, datorită funcției special create pentru ele, Fitness.

Nici dumeavoastra, domnilor, nu veți fi lăsați de-o parte, deoarece cei de la Samsung s-au gândit la binele întregii familii și-au creat această gama variată de aplicații, printre care puteți regăsi: Facebook, Twitter, Youtube, Skype și multe altele, precum și posibilitatea de a naviga pe Web. Acest televizor are conexiune pentru rețea wireless, ceea ce înseamnă că se va conecta la rețeaua existanta deja în casa dumneavoastră. Simțiți-vă bine discutând ore-n șir cu prietenii din străinătate pe Skype! Apelurile vocale cat și cele video nu vă vor costa nimic, astfel încât veți putea vorbi nelimitat, având în același timp posibilitatea de a vă vedea pe ecranul televizorului mare.

Tehnologia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung utilizează un algoritm avansat pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea imaginii, redând chiar și tonuri subtile și detalii pe care televizoarele mai puțin avansate nu le pot reproduce. Această tehnologie nouă dispune de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste și redă tonuri și nuanțe altfel invizibile. Mega Contrastul și imaginile FullHD la 1920 x 1080 pixeli vă vor aduce imagini realiste, cu texturi variate, care vă captivează mintea și vă îmbogățesc experiența vizuală.

Dotat cu cea mai avansată tehnologie a imaginilor 3D, televizorul Samsung vă aduce o experiență 3D de calitate premium direct în living. Vă puteți completa experiența 3D a divertismentului de acasă cu accesorii suplimentare, precum playerele de discuri Blue-ray 3D, ochelarii 3D și cu conținutul 3D, cum ar fi filmele sau jocurile. Veți trăi o experiență nouă atunci când veți viziona filme 3D și veți rămâne impresionați de faptul că acest lucru va fi posibil chiar de acasă, fără să mai mergeți la cinematograf pentru a vă face această plăcere.

Sistemul audio este de asemenea unul performant, format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 10 W. Conceput pentru a aduce sunet de calitate în casa dumneavoastră, acesta vine cu diferite caracteristici speciale ce-l deosebesc de alte televizoare. Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmăriți programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajută la eliminarea unei părți din „zgomotul” digital care se vede pe ecran. O adevărată atmosferă de cinema va fi creată cu ajutorul acestui televizor minunat.

Veți găsi aici și player multimedia integrat, ce vă transformă televizorul într-un sistem Home Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată. Tunerul digital tip DVB-T, DVB-C are rolul de a recepționa și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de vreun alt decodor extern sau mediaplyer. Nu trebuie să uităm nici porturile HDMI ce le veți găsi în număr de 3. Acestea vor putea transforma televizorul în ecran pentru monitor sau calculator și vă vor permite să creșteți viteza transmisiei datelor digitale de înaltă definiție de la diferite dispozitive direct la televizor, oferindu-vă mai mult conținut de care să vă bucurați pe ecran.

Televizorul Samsung 40ES6710 vine și cu 2 perechi de ochelari 3D, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați direct de filmele și jocurile preferate. Acesta cu siguranță își merită banii, fiind unul dintre televizoarele foarte bine dotate de la Samsung, ce continuă permanent să ne uimească cu lucruri noi ce ne fac viața mai frumoasă și de ce nu, mai ușoară aș putea spune eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.