Samsung 40ES6800

Dacă ați visat mereu la o casă mare, spațioasă și visul dumneavoastră s-a îndeplinit, atunci eu vin cu un „accesoriu” ce s-ar potrivi de minune. Televizorul Samsung 40ES6800 este exact ceea ce vă trebuie pentru ca totul să fie perfect, iar dumneavoastră să puteți beneficia de cea mai nouă tehnologie. Designul acestuia transformă mediul de viață într-unul sofisticat. Acesta este un televizor care se potrivește perfect în casa dumneavoastră, având acest design premium care va lumina casa. Televizorul este încadrat de un contur foarte îngust, pentru o eleganță extrem de sofisticată, care completează orice decor. Cu o greutate redusă, este ușor de montat pe perete și perfect pentru un living modern.

Cu o diagonală mare, de 101 centimetri, acesta va putea fi amplasat într-un living la fel de mare, de unde să puteți privi alături de întreaga familie, emisiunile și filmele dumneavoastră preferate. Cu un design subțire și elegant, televizorul va arată excelent în camera de zi. Descoperiți imagini uimitoare, care vă oferă o experiență de vizionare captivantă.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Micro Diming aduce un contrast îmbunătățit, care oferă o calitate a imaginii realiste. Bucurați-vă de imagini 3D fără a mai merge la cinematograf! Dotat cu cea mai avansată tehnologie a imaginilor 3D, televizorul Samsung vă aduce o experiență de calitate premium direct în living. Vă puteți completa experiența 3D a divertismentului de acasă cu accesorii suplimentare, precum playerele de discuri Blue-ray 3D, ochelarii 3D și cu conținutul 3D, cum ar fi filmele sau jocurile.

Trebuie să știți că acest televizor face parte din categoria Smart TV, de unde vă puteți da singuri seama că nu este un televizor oarecare. O multitudine de funcții vă așteaptă pentru a fi utilizate în scopul de a vă crea o atmosferă destinsă, plină de divertisment chiar la dumneavoastră acasă. Aplicațiile precum Skype, Twitter, Facebook, vor fi ușor de accesat în timp ce vă relaxați pe canapea. Cu ajutorul telecomenzii, veți putea naviga pe internet, deoarece acest model de televizor vine și cu o conexiune de rețea Wireless.

Vorbiți nelimitat cu rudele din străinătate prin intermediul aplicației Skype, având totodată posibilitatea de a vă vedea pe televizorul dumneavoastră cu ecran mare. Sunetul este și el de o calitate superioară. Sistemul audio este format din 2 difuzoare ce au o putere de 2 x 10 W, ceea ce înseamnă claritate, chiar și atunci când volumul este ridicat. Veți întâlni aici și un filtru de zgomot digital, a cărui menire este aceea de a ajuta la eliminarea unei părți din „zgomotul” digital care se vede pe ecran.

Mai aproape de realitate, așa veți fi și dumneavoastră. Televizoarele Full HD oferă o rezoluție dublă fată de televizoarele HDTV standard, pentru imagini realiste, cu texturi variate, care vă captivează mintea și vă îmbogățesc experiența vizuală. Și pentru a fi complet mulțumiți, acesta vine și cu un tuner digital tip DVB-T, DVB-C, care redă posturile în format digital sau HD, fără să mai fiți dumneavoastră nevoiți să folosiți vreun alt decodor extern sau mediabox.

Transformați-vă televizorul în monitor pentru calculator sau laptop cu ajutorul porturilor HDMI. Ecranul mare va putea fi înlocuit cu monitorul calculatorului, pentru ca experiența dumneavoastră în timp ce vă jucați să fie cu adevărat una de vis. Playerul multimedia integrat vă va transforma televizorul Samsung 40ES6800 într-un sistem Home Entertainment Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard discul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată pe acesta.

Odată cu achiziționarea acestui televizor ce nu am nici o urmă de îndoială că vă va impresiona de la primul contact vizual, veți primi și 2 perechi de ochelari 3D. Dacă vă grăbiți, puteți beneficia de o reducere de 300 de lei, plus un card cadou dacă veți plăti cu cardul dumneavoastră Visa.

One thought on “Samsung 40ES6800”

  1. alex says:

    Un TV foarte bun, foarte performant cu un design elegant. 3D-ul se vede excelent cu ochelarii activi. Nimeni din familie nu a avut dureri de ochi. Pentru un efect 3D cat mai accentuat intr-un living este necesara o diagonala mai mare (minim 46″), dar si diferenta dintre 40″ si 46″ este de aprox 1000ron, ceea ce este destul de mare si nu se merita din punctul meu de vedere. In rest totul ok, imagine impecabila pe canalele HD, in filmele blu-ray 1920×1080 si deasemenea in filmele 3D o calitate Full HD a imaginii. Recomand cu caldura ES6800. Nu recomand seria ES6900 deoarece diferenta dintre aceasta si ES6900 este doar culoarea ramei TV-ului care este neagra, in rest este acelasi TV ca si ES6800, iar diferenta dintre cele 2 este minim 800ron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.