Samsung 40ES7000

Aș vrea să vorbim astăzi despre un alt Smart TV, că tot sunt ele la mare căutare. Și nu întâmplător am ales televizorul Samsung 40ES7000, ci datorită faptului că îl puteți găsi în această perioadă mult mai ieftin fată de obicei. Cine nu și-ar dori un astfel de televizor cu diagonală de 101 centimetri, tehnologie LED și 3D, redus cu până la 2000 de lei? Da, cu această sumă îl veți putea găsi redus dacă vă grăbiți să-l achiziționați în această perioadă.

Veți fi uimiți de cat de subțire poate fi acest televizor. Designul elegant Samsung include o ramă îngustă pentru o experiență mai expansivă și captivantă. De asemenea, acesta oferă un aspect elegant curbat cu un stand inovator, care creează o capodoperă completă. Camera dumneavoastră de zi va căpăta un alt aspect datorită noului televizor modern. Indiferent dacă veți alege să-l așezați în camera de zi ori în dormitor, acest Samsung se va încadra perfect.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Noua tehnologie sofisticată de interacțiune inteligentă vă permite să gestionați Smart TV-ul fără apăsarea unui buton. Puteți controla cu ușurință funcții, cum ar fi pornirea / oprirea televizorului, schimbarea canalelor, accesul la aplicații și navigarea pe web, folosind simple comenzi vocale și mișcări. Camera cu tehnologie de recunoaștere a fetei vă permite să vă conectați la hub-ul inteligent și conturile personale fără a fi nevoie să introduceți ID-ul sau parola. Experimentați o nouă modalitate de a interacționa cu televizorul.

Plăcerea de vizualizare crește cu o calitate superioară a imaginii pentru o experiență de divertisment mult mai realistă. O rată de 800 Hz Clear Motion oferă o mișcare mai lină, astfel încât vă puteți bucura de imagini cu mișcare rapidă și o claritate minunată. Veți putea vedea imagini spectaculoase 3D în Full HD 1080p, cu ochelarii 3D Samsung. Prientenii dumneavoastră vor fi bucuroși să vedeți împreună filme 3D chiar de acasă, evitând în acest mod aglomerația din cinematografe.

Pe lângă aspectul său foarte frumos, acest televizor vine cu o gramadă de posibilități pentru divertisment, de care puteți profita împreună cu întreaga familie. Copiii se vor putea distra și educa în același timp cu funcția special creată pentru ei, Kids, iar doamnele și domnișoarele vor fi bucuroase când vor auzi că există o funcție și pentru ele, Fitness, care le permite să-și gestioneze propriile antrenamente. Toată familia va fi mulțumită și complet satisfăcută cu acest televizor.

Conectându-vă wireless la rețeaua din locuința dumneavoastră, puteți naviga pe internet, utilizând aplicații precum: Facebook, Youtube, Skype, Twitter și multe altele. Comunicați cu ușurință cu rudele din straintate prin intermediul aplicației Skype, având totodată posibilitatea de a vă vedea pe ecranul televizorului mare. Un lucru interesant la acest Smart TV este acela că nu veți mai fi nevoiți să introduceți parolele pentru aceste aplicații, deoarece el va recunoaște fata dumneavoastră și se va conecta automat.

Veți avea parte de cele mai frumoase imagini pe care le-ați putut vedea vreodată. Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmăriți programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajută la eliminarea unei părți din „zgomotul” digital care se vede pe ecran. Mega Contrastul și calitatea imaginilor FullHD vor transforma simpla vizionare la televizor, o adevărată plăcere de a sta în casă, relaxându-vă vizionând filmele și videoclipurile preferate.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=J9Dzve7awck&hd=1[/tube]

Cufundați-vă în sunet 3D. Tehnologia de redare în profunzime de la Samsung produce sunet 3D la fel de vast și de realist ca în cinematograf, pentru o experiență audio atât de captivantă, încât veți uita că priviți la televizor. Toate acestea vor putea fi posibile datorită sistemului său Down Firing + Full Range, cu puterea de 2 x 10 W.

Un televizor foarte bun este Samsung 40ES7000. Dacă vă gândiți serios să-l achiziționați, vi-l recomand cu încredere, deoarece veți avea parte de cea mai nouă tehnologie pe care ați întâmpinat-o până acum. Tunerul digital prezent la acest model are menirea de a recepționa și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără ca dumneavoastră să mai aveți nevoie de alt decodor extern sau mediaplayer. Playerul multimedia integrat nu lipsește nici el, acesta vă transformă televizorul într-un sistem Home Entertainment Theater – pur și simplu conectând unitatea de memorie USB sau hard discul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată pe acesta.

Aceste uimitoare caracteristici Samsung TV vă vor îmbogăți viața prin programele distractive și educative benefice. Cumpărând acest Smart TV, veți primi totodată și două perechi de ochelari 3D, cu care veți putea urmări filme, videoclipuri și nu în ultimul rând, veți putea juca jocuri în același tip de format, 3D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.