Samsung 40ES8000

Un alte televizor din seria televizoarelor inteligente de la Samsung își face simțită prezența. Ca și cel despre care am vorbit mai devreme, Samsung 40ES8000 reprezintă în această perioadă o adevărată „bijuterie” ce nu trebuie ratată, mai ales că prețul său este mai mic cu 2000 de lei în comparație cu perioada anterioară. Un astfel de televizor este un adevărat moft, ce nu și-l poate permite oricine, însă cu această reducere substanțială, mai că face cu ochiul pasionaților de tehnologie.

Acest Smart TV nu este un televizor necesar oricui, deoarece persoanele ce folosesc un televizor doar pentru a se uita la emisiuni și filme, nu trebuie să facă o astfel de investiție, doar pentru diagonala sa mare de 101 centimetri și ecranul său subțire LED. Acesta este un televizor ce-și găsește locul într-o familie destul de pasionată de astfel de „jucărioare”, celor pasionați să navigheze pe net, mereu puși la curent cu noutățile în materie de tehnologie.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Și cum nu puține sunt caracteristicile televizorului mai sus menționat, incepem să vorbim puțin despre fiecare. Dotat cu cea mai avansată tehnologie a imaginilor 3D, împreună cu display-ul Ultra Clear Panel, televizorul Samsung vă aduce o experiență 3D de calitate premium direct în living. Vă puteți completa experiența 3D a divertismentului de acasă cu accesorii suplimentare, precum playerele de discuri Blue-ray 3D, ochelarii 3D și cu conținutul 3D, cum ar fi filmele sau jocurile.

Veți trăi o nouă experiență, ce va fi atât de captivantă, încât veți uita complet că veți privi la televizor. Imaginile clare, realiste, vă vor da impresia că sunteți într-o lume de poveste, în care dumneavoastră suneti protagoniștii. Motorul HyperReal și iluminarea de fundal cu LED-uri îmbunătățesc imaginile și optimizează performanța, pentru imagini HD de claritatea cristalului. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus implementează algoritmi complecși, care fac culorile să fie mai realiste și redau tonuri și nuanțe altfel invizibile.

Fiind un Smart TV, bine-nteles că nu-i putea lipsi conexiunea de rețea wireless, pentru ca dumneavoastră să puteți naviga pe internet. Aplicațiile precum Facebook, Twitter, Youtube, Skype vor putea fi controlate fără să mai apăsați niciun buton. Vă veți putea loga prin recunoașterea vocii sau a fetei. Televizorul dumneavoastră inteligent recunoscându-vă, se va conecta automat, fără să mai băgați ID sau parolă.

Prietenii dumneavoastră vor fi mai bucuroși, deoarece veți putea comunica mai mult și mai simplu cu ei. Skype este o aplicație ce vă permite să efectuați apeluri atât telefonice, cat și video, fără să plătiți niciun ban. Veți avea posibilitatea de a vă vedea pe ecranul televizorului mare în timp ce conversați. Nimic mai simplu de acum înainte cu Smart TV-ul dumneavoastră ce vine dotat cu tot felul de aplicații și funcții, pentru a vă face viața mai frumoasă și mai ușoară.

Dacă imaginile prin caracteristicile sale v-au încântat până acum, nici sunetul nu va rămâne mai prejos. Sistemul audio este format din două difuzoare ce au o putere de 2 x 10 W, destul de puternice pentru ca dumneavoastră să aveți parte de sunet clar, chiar și la volum înalt. De asemenea, filtrul digital vă dă posibilitatea să urmăriți programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajută la eliminarea unei părți din „zgomotul” digital care se vede pe ecran. Tehnologia de redare în profunzime de la Samsung produce sunet 3D la fel de vast și de realist ca în cinematograf, pentru o experiență audio atât de captivantă, încât veți uita că priviți la televizor.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=HM0ZoOSVv_o&hd=1[/tube]

Să nu uităm să menționăm nici de funcția specială pentru copii, Kids, prin intermediul căreia micuții dumneavoastră se vor distra și educa în același timp. Nici doamnele nu vor fi neglijate, ele având posibilitatea de a-și gestiona propriile antrenamente de fitness, chiar prin funcția dedicată lor, Fitness. Citind cat mai multe despre acest televizor, vă veți da seama că se potrivește perfect familiei dumneavoastre moderne, deoarece se adaptează în funcție de cerințele fiecărui membru.

Trei intrări High Definition Multimedia Interface (HDMI) vă permit să creșteți viteza transmisiei datelor digitale de înaltă definiție de la diferite dispozitive direct la televizor, oferindu-vă mai mult conținut de care să vă bucurați pe ecran. Playerul multimedia integrat se regăsește și la acest model, având menirea de a transforma televizorul într-un sistem Home Entertainment Theater. Conectați unitatea de memorie USB sau hard discul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată pe acesta.

Un astfel de televizor cum este Samsung 40ES8000 este ceva mai scump fată de celelalte Smart TV-uri, însă aplicațiile ce le veți găsi aici sunt mult mai complexe și mai sofisticate. La achiziționarea acestuia, veți primi cadou și două perechi de ochelari 3D, pentru ca dumneavoastră să puteți trăi cu adevărat o experiență 3D completă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.