Samsung 46D5000

Samsung 46D5000 poate fi alegerea perfectă pentru persoanele care caută cea mai bună calitate posibilă a imaginii la cea mai mare rezoluție posibilă. Acest model face parte din gama de televizoare premium de la Samsung fiind chiar și  unul dintre cele mai mari televizoare scoase de acest producător. Având în vedere multitudinea de funcții și opțiuni cu care acesta este dotat aș putea spune că prețul este unul foarte rezonabil, singura funcție care nu se regăsește la acest televizor fiind cea 3D.

Oricum părerea mea este că televizoarele 3D în acest moment sunt doar de fiță, deoarece conținut 3D mai rar, poate pe viitor vor fi cu adevărat utile, momentan cred că mare parte din cei ce dețin un astfel de televizor au folosit această funcție mai puțin de 10 ori. Legat de garanție, producătorul coreean va oferă o perioadă a garanției de 24 de luni, dar această poate fi extinsă contracost cu încă 12 sau 24 de luni. Chiar dacă este un televizor foarte mare, acesta cântărește numai 17.3 kilograme.

Samsung 46D5000 deschis din fataSamsung 46D5000 din lateralSamsung 46D5000 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Nu cred că se poate reproșa ceva legat de aspectul acestui model, este un televizor foarte bine lucrat, cu un design modern care se va încadra foarte bine în orice living. Cum se poate observa și în imaginile de mai sus este un model foarte subțire – are o grosime de numai 3 centimetri. Pe partea de audio acesta are ascunse două difuzoare stereo cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 wați – cum au majoritatea televizoarelor din această categorie.

Foarte important pentru majoritatea cumpărătorilor, diagonala acestui televizor măsoară 117 centimetri, adică 1 metru și 17 centimetri. Vă recomand ca înainte de a comanda acest TV să măsurați foarte bine locul unde va fi poziționat. Și cu o diagonală atât de mare consumul de energie este de doar 130 wați. Rezoluția maximă pe care o suportă și pe care o poate afișa este de 1920 x 1080 pixeli, deci vorbim despre un televizor Full HD cu un aspect al imaginii de 16:9.

Printre funcțiile care le deține Samsung 46D5000, se afla și tunerul digital dar și player-ul multimedia incorporat. Având tuner digital veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Având și player multimedia integrat va trebui doar să conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul extern pentru a rula filmele (cu sau fără subtitrare), fotografiile și muzica stocată.

Cei de la eMAG nu l-au încadrat în categoria Smart TV, însă eu aș zice că Samsung 46D5000 își merită locul în acea categorie. Probabil nu a fost adăugat în această categorie deoarece acesta nu vine cu wireless preinstalat, însă vă puteți conecta la internet prin intermediul portului RJ45 sau cu ajutorul unui adaptor wireless compatibil cu acest model.

One thought on “Samsung 46D5000”

  1. Pingback: Televizor Samsung UE46D6000TWXXH review și prețuri
  2. Trackback: Televizor Samsung UE46D6000TWXXH review și prețuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.