Samsung 46D6500

Dacă Samsung UE40D6530 nu e pe măsura așteptărilor, atunci sigur Samsung 46D6500 se va potrivi pentru cerințele tale. Este un televizor de ultimă oră, un centru multimedia, cu care poți viziona filme în format 3D, poți naviga pe internet sau poți vorbi cu prietenii pe Skype, Facebook sau Twitter. Ce mai, e un televizor care te lasă cu gura căscată, un televizor care iți va lua cel puțin jumătate de oră să citești toate funcțiile și opțiunile cu care este dotat.

De aceea în acest review vom încerca să detaliem, să explicăm toate funcțiile pe care Samsung 46D6500 le deține. Înainte de achiziționare trebuie să știți că acest TV este recomandat să fie așezat într-o cameră destul de mare, având o diagonală de peste 1 metru nu cred că ați vrea să vizionați un film de la o depărtare de 2 metri. Fiind extrem de subțire și de ușor, acesta poate fi foarte usor montat pe perete și perfect pentru un living modern.

Samsung 46D6500 deschis din fataSamsung 46D6500 din lateralSamsung 46D6500 in cutie

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul design, Samsung 46D6500 a depășit statutul de un simplu televizor, este încadrat de un contur foarte îngust, pentru o eleganță extrem de sofisticată, care completează orice decor. Astfel că indiferent de camera în care îl veți monta acesta se va încadra perfect și îi va da un aer modern. Cum am scris și la începutul acestui review, acesta este extrem de subțire, măsoară numai 3 centimetri fără suport, și 27.5 centimetri cu suport. Legat de greutate, acesta cântărește numai 12 kilograme fără suport și 16 kilograme cu suport. Pe lângă toate acestea, este și un televizor ecologic, pe lângă senzorul Eco, care va adapta luminozitatea ecranului în funcție de lumina din cameră, acesta are și un consum extrem de scăzut, 48 de wați în modul economic și poate ajunge la un consum maxim de 150 wați; iar în standby numai 0,1 wați. Eu zic că are un consum foarte bun dacă este să ținem cont de dimensiunile acestuia.

La capitolul audio Samsung 46D6500 are ascunse două difuzoare stereo cu o putere de 2×10 wați. Nu-mi pot imagini cat de subțiri sunt aceste difuzoare de au reușit să le bage în această carcasă. Oricum, sunetul de pe acest televizor folosește tehnologia de redare în profunzime de la Samsung, astfel că va produce sunet 3D la fel de vast și de realist ca în cinematograf, asta pentru o experiență audio atât de captivantă încât veți uita că priviți la televizor.

Am ajuns și la partea cea mai importantă la acest televizo, da ați ghicit este vorba despre ecranul acestuia. Acesta are o diagonală ce măsoară 46 de inch, în centimetri asta înseamnă cam 117 centimetri, adică imens. Display-ul folosit este tip Ultra Clear Panel cu o calitate a imaginii Full HD (cum era de așteptat la o asemenea diagonală) deci o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Acest ecran dispune și de tehnologia Convertor 3D, asta înseamnă că vă va oferi posibilitatea de a converti filmele și emisiunile din 2D în 3D. Altă funcție foarte interesantă  care trebuie precizată este Auto Contrast 3D de la Samsung care utilizează tehnologia avansată de redare pentru a îmbunătăți impresia de adâncime 3D și pentru a produce imagini vaste, surprinzător de realiste.

Samsung 46D6500 are și tuner digital DVB-T/C/S/S2 incorporat, nu cred că putea fi posibil ca un televizor premium să vină fără acest tuner. Cu acesta veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai fi nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Are și player multimedia integrat, deci veți putea reda cam orice fișier multimedia (audio, foto și video – mkv, avi, divx, etc) direct de pe stick sau hard disk extern. Un mare plus pe care îl are acest TV este conectorul wireless integrat. Cu acesta veți avea acces la browserul Web dedicat, optimizat pentru utilizarea prin intermediul Samsung Smart TV, Social TV – serviciu care vă va permite să scrieți pe blog si să discutați despre emisiunile care vă plac – prin intermediul site-urilor și al serviciilor precum Facebook, Twitter și Google Talk toate acestea în timp ce vă uitați la televizor, nu-i așa că sună bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.