Samsung 46ES5500

Că tot sunt la mare căutare televizoarele cu diagonală mai mare de 1 metru, v-am pregătit și eu unul astăzi. Este vorba de televizorul Samsung 46ES5500, cu diagonala de 116 centrimetri, nu are tehnologia 3D, dar vă oferă în schimb foarte multe aplicații, deoarece acesta este un Smart TV. Nu toată lumea știe ce este acela un Smart TV, dar vom intra imediat în detalii și veți fi uimiți de câte lucruri veți putea face.

Să vorbim mai întâi puțin despre designul acestuia, care pe mine m-a impresionat într-un mod foarte plăcut. „One Design” conferă televizorului dumneavoastră Smart TV Samsung o frumusețe clasică, ce îmbogățește experiența vizuală. Aducându-vă mai aproape de acțiune, televizorul combină în mod elegant ecranul cu un cadru ultra subțire, oferind o experiență cu adevărat captivantă. Televizorul este încadrat de un contur foarte îngust, pentru o eleganță extrem de sofisticată, care completează orice decor. Cu o greutate redusă, este ușor de montat pe perete și perfect pentru un living modern.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cam ce ați putea face cu un asemenea televizor? Păi, veți descoperi o lume nouă, plină de divertisment, în care dumneavoastră și familia veți trăi experiențe noi. Stând relaxați, puteți naviga pe internat chiar de pe canapeaua din living, puteți vorbi cu cei dragi pe Skype, având în același timp posibilitatea de a vă vedea pe ecranul televizorului mare. Și aplicațiile Facebook, Twitter și Youtube vor putea fi accesate în același mod. Veți fi plăcut surprinși să aflați că televizorul dumneavoastră inteligent poate fi controlat și cu telefonul mobil.

Funcția Kids este întâlnită și la acest model, fiind foarte inteligent gândită pentru necesitățile copiilor dumneavoastră. Îi puteți educa într-un mod simplu, atât pentru ei cat și pentru părinți. Doamnele și domnișoarele își vor putea gestiona propriile antrenamente, prin intermediul funcției Fitness. Ce poate fi mai frumos decât un televizor care să mulțumească atât nevoile dumneavoastră, cat și ale celor dragi?

Vedeți adevăratele culori ale lumii cu Wide Color Enhancer Plus de la Samsung, care utilizează un algoritm avansat pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea imaginii: redă chiar tonuri subtile și detalii pe care televizoarele mai puțin avansate nu le pot reproduce. Fiți mai aproape de realitate! Motorul HyperReal și iluminarea de fundal cu LED-uri îmbunătățesc imaginile și optimizează performanța, pentru imagini HD de claritatea cristalului.

Cum cei de la Samsung au grijă de fiecare detaliu în parte, nici sunetul n-a fost lăsat la voia întâmplării. Sistemul audio a fost conceput din 2 difuzoare ce au o putere mare, 2 x 10 W, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura din plin de muzica preferată, chiar și atunci când veți da volumul mai tare. Tehnologia de redare în profunzime de la Samsung produce sunet la fel de vast și de realist ca în cinematograf, pentru o experiență audio atât de captivantă, încât veți uita că priviți la televizor.

Dacă îi veți adăuga televizorului un dispozitiv compatibil cu acesta, veți putea avea și internet, deoarece Samsung 46ES5500 este dotat cu Wireless Ready. Se va conecta apoi la rețeaua existentă în locuința dumneavoastră, pentru a putea apoi să navigați pe web. Aveți posibilitatea să vă transformați televizorul cu ecran mare și în monitor pentru calculator sau laptop, prin intermediul porturilor HDMI ce le veți găsi în număr de 3 la acest model.

Playerul multimedia integrat se regăsește și el printre componentele televizorului și are menirea de a-l transforma într-un sistem Home Entertainment Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard discul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată pe acesta. Tunerul digital redă posturile TV în format digital sau HD, fără să mai fie nevoie de un alt decodor extern sau mediabox.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=VDQazCQe73o[/tube]

Gândiți-vă câte lucruri veți putea face cu acest televizor minunat. Este o adevărată „bijuterie”, ce aduce divertismentul la dumneavoastră acasă. Dacă veți plăti la achiziționarea acestuia cu cardul Visa, veți beneficia și de un card cadou în valoare de 50 de lei, pe care îl puteți utiliza atunci când veți cumpăra un alt produs. Consider că acest Samsung 46ES5500 merită cumpărat, deoarece are toate caracteristicile necesare pentru a putea satisface nevoile oricărei persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.