Samsung 46ES6100

Bucurați-vă din plin de noul televizor Samsung 46ES6100 cu diagonală de 116 centimetri și tehnologia de ultimă generație 3D. V-ați gândit cum ar fi să creați în propria dumneavoastră casă o atmosferă de cinema? Să vă invitați prietenii și rudele pentru a putea viziona împreună filme și videoclipuri în format 3D? Acest televizor cu diagonală mare vă dă posibilitatea de a împărtăși cu cei dragi cele mai frumoase momente.

Odată cu achiziționarea lui nu veți avea un simplu televizor, ci un Smart TV, gata să vă îndeplinească orice plăcere, dumneavoastră stand relaxați pe canapea în living, având posibilitatea de a-l controla chiar după telefonul mobil. O lume nouă de divertisment va păși în casa dumneavoastră prin intermediul Samsung Smart Hub. Family Story vă permite să partajați fotografii speciale, mesaje și evenimente cu cei dragi, în timp ce copiii se vor educa cu funcția Kids, iar doamnele și domnișoarele își vor gestiona singure antrenamentele ce le mențin silueta în formă, cu ajutorul funcției Fitness.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cu acces la conținut mare precum și o selecție de aplicații Samsung, navigarea pe web, Skype și mai mult, aceasta este cea mai bună experiență de divertisment pentru familie. Aplicații precum Skype, Twitter, Facebook și multe altele, vor putea fi accesate de azi înainte pe televizorul dumneavoastră inteligent. Vorbiți nelimitat cu rudele din străinătate, fără să vă coste niciun ban, folosind aplicația Skype, având în același timp și posibilitatea de a vă vedea pe televizorul dumneavoastră cu ecran mare.

Televizoarele Full HD de la Samsung vă aduc mai aproape de realitate, oferindu-vă o rezoluție dublă fată de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogățite, care vă captivează mintea și vă îmbogățesc experiența vizuală. Folosind un sistem avansat de îmbunătățire a calității imaginii, Samsung Wide Color Enhancer Plus îmbunătățește drastic calitatea și dezvăluie detalii ascunse. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste și redă tonuri și nuanțe altfel invizibile.

Dotat cu cea mai avansată tehnologie a imaginilor 3D, televizorul Samsung vă aduce o experiență 3D de calitate premium direct în living. Vă puteți completa experiența 3D a divertismentului de acasă cu accesorii suplimentare, precum playerele de discuri Blue-ray 3D, ochelarii 3D și cu conținutul 3D, cum ar fi filmele sau jocurile. Tehnologia integrată în televizorul dumneavoastră Smart TV, conversia filmelor și a emisiunilor 2D în 3D, fac chiar și conținutul familiar mai captivant ca niciodată.

Prin intermediul conexiunii de rețea Wireless veți putea să navigați pe internet de pe televizor, conectându-vă wireless la rețeaua din casa dumneavoastră. Acest televizor inteligent vă oferă tot confortul, împreună cu bucuria de a exploata aplicații ce până acum erau posibile doar pe calculator sau telefon. Puteți de asemenea, să transformați televizorul în monitor pentru calculator sau laptop cu ajutorul porturilor HDMI, ce le veți găsi în număr de 3 la acest model.

Să vorbim puțin și despre sistemul audio, care este format din 2 difuzoare ce au o putere de 2 x 10 W, de unde puteți trage singuri concluzia că veți avea parte de calitate în adevăratul sens al cuvântului. Tehnologia de redare în profunzime de la Samsung produce sunet fel de vast și de realist ca în cinematograf, pentru o experiență audio atât de captivantă, încât veți uita că priviți la televizor. Cu filtrul de zgomot digital, urmăriți programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajută la eliminarea unei părți din „zgomotul” care se vede pe ecran.

Nu trebuie să uităm nici de playerul multimedia integrat, a cărui menire este aceea de a transforma televizorul într-un sistem Home Entertainment Theater, pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard discul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată pe acesta. Tunerul digital tip DVB-T, DVB-C transmite și redă posturile TV în format digital sau HD, fără a mai fi nevoie de alt mediabox sau decodor extern.

Dacă vă hotărâți să achiziționați televizorul Samsung 46ES6100 trebuie să știți că veți primi și 2 perechi de ochelari 3D. Părerea mea este pro pentru acest televizor, își merită banii cu desăvârșire, oferind cam tot ce poate avea un Smart TV de ultimă generație. Garanția acestuia este de 2 ani, dar o puteți prelungi cu încă 1 an sau 2, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.