Samsung 46ES6710

Că tot am început să vorbim despre televizoare Smart TV, continuăm cu ele, de această dată cu un model ce vă dă posibilitatea de a vă bucura și de imagini în format 3D. Toată lumea este curioasă să vizioneze măcar o dată un film sau un videoclip în acest format. Din acest motiv, eu vin astăzi cu această idee, pe care nu trebuie s-o neglijați din punctul meu de vedere, deoarece este una destul de bună, având în vedere raportul calitate – preț.

Samsung 46ES6710 este un televizor cu diagonală de 116 centimetri, tehnologie LED și nu în ultimul rând, un televizor inteligent, ce vă oferă o mulțime de aplicații de care să vă puteți bucura alături de cei dragi, atunci când alegeți să nu ieșiți afară la plimbare, ci să petreceți timpul liber în fata televizorului.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Pentru anumite tehnologii de televizor, utilizarea de ochelari 3D necesită stingerea luminilor sau tragerea draperiilor pentru a beneficia de o imagine luminoasa pe televizor. Cu un televizor 3D Samsung, luminozitatea imaginii este optimizată prin amplificarea iluminării din spate cu LED-uri. La acest televizor 3D puteți viziona în orice lumină ambiantă, chiar și într-o zi însorită, beneficiind în continuare de o imagine 3D vie.

Descoperiți o lume nouă de divertisment la domiciliu cu Samsung Smart Hub. Family Story vă permite să partajați fotografii speciale, mesaje și evenimente cu cei dragi. Copiii se pot distra și educa cu funcția Kids. Puteți, de asemenea face exerciții și gestiona antrenamentele folosind Fitness. În timp ce copiii și soția se pot delecta cu funcțiile menționate mai sus, dumneavoastră veți putea accesa direct de pe televizor, aplicații precum Facebook, Youtbe, Twitter și nu în ultimul rând Skype. Comunicarea cu prietenii din străinătate va fi mult mai simplă, deoarece puteți vorbi gratis, nelimitat.

Odată ce ați început o conversație pe Skype, vă puteți și vedea pe ecranul televizorului dumneavoastră mare sau în cazul în care terminați conversația, puteți naviga pe internet. Acest model de televizor are integrat conexiune de rețea Wireless, ceea ce înseamnă că puteți sta relaxat în pat în timp ce navigați pe site-urile dorite. Vestea bună este că televizorul poate fi controlat și cu telefonul dumneavoastră inteligent.

Dacă sunteți curioși în ceea ce privește sistemul audio, vă spun că acesta este format din 2 difuzoare cu o putere mare, 2 x 10 W. Veți auzi un sunet clar, chiar și atunci când veți crește volumul, în timp ce ascultați melodiile preferate. Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmăriți programele analogice la claritatea cristalului, ca și cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajută la eliminarea unei părți din „zgomotul” digital care se vede pe ecran.

Conectivitatea excepțională vă permite să vă bucurați de întregul conținut digital și de interacțiuni, în același loc. Funcția AllShare vă permite să conectați wireless televizorul la toate dispozitivele digitale compatibile, eliberând muzica, filmele și fotografiile stocate pe acestea. Intrările HDMI vă permit să conectați direct până la 3 dispozitive, oferindu-vă mai mult conținut de vizionat și de distribuit. Tot datorită porturilor HDMI puteți transforma televizorul în monitor pentru calculator sau laptop.

Playerul multimedia transformă televizorul într-un sistem Home Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată. Tunerul digital tip DVB-T, DVB-C transmite și redă posturile TV în format digital sau HD, fără vreun alt decodor extern sau mediabox. Foarte bine gândit și acest tuner digital, deoarece vă scutește de cablurile inestetice ce își găsiseră locul până acum în camera dumneavoastră de zi.

Trebuie să știți că la achiziționarea televizorului Samsung 46ES6710 veți primi cadou și 2 perechi de ochelari 3D, pe care să-i utilizați atunci când vizionați cele mai noi filme într-un astfel de format. O altă veste bună este aceea că veți primi un card cadou în valoare de 50 de lei, dacă veți achita cu cardul dumneavoastră Visa. Merită banii acest Smart TV, nu veți fi dezamăgiți de el, iar raportul calitate – preț este unul extrem de bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.