Samsung 51E550

În topul preferințelor mele, rămân totuși televizoarele Samsung. Nu spun că celelalte nu reprezintă o adevărată concurentă sau că nu sunt performante ori frumoase, însă acestea mie personal, mi se par cele mai reușite. Samsung 51E550 este un Smart TV, o plasmă ce beneficiază de tehnologie 3D și de cele mai noi și performante sisteme.

Acesta are o diagonală de 129 de centimetri, foarte mare în comparație cu televizoarele cu care ați fost dumneavoastră obișnuiți până acum. Având un astfel de televizor cu diagonală mare, trebuie să aveți și o cameră mare, spațioasă în care să-l poziționați, deoarece nu este indicat să priviți destul de aproape, pentru a nu vă afecta privirea.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La televizorul Samsung Slim Plasmă se utilizează avantajele celor mai recente inovații din domeniul tehnologiei cu plasmă pentru a proiecta un televizor cu plasmă mai subțire. Noul model, mai suplu, creează un profil subțire, absolut remarcabil, pe care trebuie să-l vedeți pentru a crede. Nu sunteți singurii care vor aprecia designul de cristal, și planta o va face. În locul vopselei spray, cei de la Samsung au aplicat o tehnologie cu injecție duală. Ca rezultat, nu există VOC-uri în procesul de producție. De asemenea, este 90% reciclabil.

Beneficiați acasă de o experiență 3D profundă și spectaculoasă. Inovatorii și puternicii ochelari activi shutter 3D de la Samsung asigură o vizualizare 3D la rezoluție Full HD. Aceasta este îmbunătățită de tehnologiile Micro Dimming și Auto Contrast 3D, pentru a putea beneficia de imagini 3D mai profunde și mai clare. Dacă utilizați convertorul 3D, puteți chiar să vizualizați conținutul 2D într-o altă dimensiune. Aceste caracteristici vizuale extraordinare sunt completate de un sunet cinematic 3D, precum și de o zonă de vizionare extinsă, cu o ramă subțire pentru o minimă distragere a atenției. Pătrundeți într-o spectaculoasă lume a televiziunii 3D Full HD 1080 pixeli.

Utilizând cele mai recente inovații din domeniul tehnologiei Subfield Motion, televizorul cu plasmă Samsung afișează intermitent o singură imagine de până la 600 de ori pe secundă. Rezultatul? Imagini mai clare, de o calitate fără precedent, indiferent de viteza de deplasare a imaginilor. Tehnologia Real Black de la televizorul Samsung reduce strălucirea de pe ecran determinată de lumina ambiantă, astfel ca tonurile de negru și detaliile de umbră să fie cat mai clare și mai bine definite cu putință. Așadar, cu reflexiile minime determinate de condițiile de lumină, imaginile sunt curate, clare și fără perturbații.

Beneficiați de divertisment la domiciliu de un nivel de realism mai ridicat ca oricând. Datorită unei rezoluții de două ori mai mari decât a televizoarelor HD standard, televizorul dumneavoastră Smart Samsung furnizează o experiență uluitoare, care vă duce dincolo de ecran, într-o lume de o profunzime totală. După ce ați văzut textura bogată și vie a imaginilor Full HD, programele TV și filmele preferate nu vor mai fi niciodată aceleași. Descoperiți realitatea printr-o experiență Full HD.

Obținerea accesului la posibilitățile infinite ale divertismentului de ultimă generație nu înseamnă decât conectarea adaptorului LAN fără fir la televizorul Samsung. Conținutul de pe PC poate fi transmis direct către televizor, permițându-vă să vizionați videoclipurile preferate și alte fișiere media din confortul canapelei. Transmiterea continuă a conținutului de pe PC vă transformă camera de zi în cinematograful multimedia perfect.

Păstrați legătura cu prietenii și cu familia din confortul de acasă, datorită aplicației Skype pentru Smart TV, disponibilă gratuit în magazinul Samsung App. Combinat cu setul pentru camera Skype comercializat separat, vă permite să efectuați apeluri video de înaltă calitate, pe ecran lat, către cei dragi din întreaga lume, la tarife mici sau chiar gratuit. Puteți crea conturi Skype noi, le puteți accesa pe cele existente și puteți naviga utilizând telecomanda televizorului. Fiți mai apropiați cu ajutorul comunicațiilor fată în fată.

Acest televizor cu siguranță v-a captat deja toată atenția, rămâne doar să vă hotărâți și să-l comandați, pentru a avea parte la dumneavoastră acasă de tot ceea ce v-am expus mai sus. Nu trebuie uitat nici faptul că acesta are încorporat și un player multimedia. Conectând unitatea de memorie USB sau HDD-ul la televizor veți putea urmări instantaneu filme, fotografii sau muzică. Acum, puteți beneficia de o largă varietate de conținut în confortul livingului propriu, la televizor.

Tunerul digital are și el importanța lui, transmite și redă posturile TV în format digital sau HD, fără să mai fie nevoie să stați cu alt decodor sau mediabox extern. Cu intrările High Definition Multimedia Interface (HDMI), televizorul Samsung vă va transforma camera de zi într-un centru de divertisment multimedia. HDMI asigură o transmisie de mare viteză a datelor digitale de înaltă definiție de la mai multe dispozitive direct la televizor. Aceasta înseamnă că puteți beneficia de o largă varietate de conținut pe ecranul mare.

Într-un cuvand, acest televizor este perfect, este exact ceea ce aveți dumneavoastră nevoie pentru a vă relaxa în momentele în care simțiți să stați departe de aglomerație și de stres, privind relaxați în pat filmele preferate, alături de cei dragi. Veți face o bună alegere cumpărând acest televizor Samsung 51E550, raportul calitate – preț fiind excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.