Samsung 55ES6100

Vorbim și astăzi la fel cum v-am obișnuit în ultima perioadă, despre un alt Smart TV, ce cu siguranță nu va trece indiferent prin fata dumneavoastră. Samsung 55ES6100 este un televizor cu o diagonală mare, foarte mare aș putea spune eu, 138 de centimetri, atât de mare, încât veți putea face în casa dumneavoastră, propria sală de cinematograf. Veți putea privi cu prietenii și cu familia, cele mai noi filme, fie ele și 3D, deoarece acest televizor inteligent vă oferă și această plăcere.

Da, ați înțeles bine, este vorba despre un televizor inteligent de la Samsung, cu diagonală mare, tehnologie 3D, LED și foarte multe aplicații ce vin în întâmpinarea celor pasionați de internet, filme, muzică și multe altele. Aveți o gama variată de aplicații ce vă vor încânta, dar și o nouă lume de divertisment, ce poate fi descoperită chiar de acasă, prin intermediul funcției Samsung Smart Hub. Veți fi impresionați de această mică „bijuterie” și nu veți dori să vă mai dezlipiți din fata televizorului.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Acum, puteți completa decorul cu un televizor elegant, care se încadrează perfect, dar iese în evidență cu stil. Un profil subțire va fi plăcut ochiului, va impresiona vizitatorii și va economisi spațiul în mod convenabil. Finisarea deosebită, cu negru și suportul elegant propun o sofisticare care poziționează televizoarele LED de la Samsung mai presus de celelalte. Nu vă veți putea lua ochii de la acest design superb.

Acest televizor a fost creat pentru a satisface plăcerile întregii familii, adaptându-se în funcție de nevoile fiecăruia. Doamnele și domnișoarele preocupate mereu să arate bine și să se mențină în formă, vor avea posibilitatea de a-și gestiona propriile antrenamente de fitness, cu ajutorul funcției speciale Fitness. Copiii, nu vor fi nici ei neglijați, pentru că funcția Kids le oferă programe educative, ce le va capta atenția în timp ce dumneavoastră veți fi ocupați cu alte treburi casnice.

Duceți conținutul 3D la nivelul următor, cu ajutorul celei mai recente caracteristici 3D Explore de la Samsung pentru conținut la cerere. O nouă lume de conținut 3D este pregătită să vă schimbe total concepția în materie de divertisment. Cu 3D Explore, accesați cu usurina întreg conținutul 3D și vizionați clipuri video muzicale, desene animate clasice pentru copii, documentare, rezumate de filme sau de jocuri și multe altele.

Vizionați divertismentul așa cum a fost conceput, datorită calității excepționale a imaginii și îmbunătățirii imaginilor. Vizionarea la rezoluție Full HD 1080p oferă detalii mai clare, pentru a vă putea urmări filmele și programele preferate într-o manieră mai realistă ca oricând. Contrastul optimizat dinamic, oferit prin tehnologia revoluționară Real Black Pro, accentuează zonele cele mai întunecate ale imaginii, pentru o claritate și o profunzime suplimentară și pentru o imagine mai bogată.

Atunci când veți dori să vă relaxați stând comod în pat, tot ce trebuie să faceți este să vă luați telefonul inteligent și să-l utilizați pentru a controla Smart TV-ul. Având conexiune de rețea wireless, acesta se va conecta la rețeaua din casa dumneavoastră, dându-vă posibilitatea de a naviga pe web. Aplicațiile precum Facebook, Skype, Youtube sau Twitter vor putea fi accesate chiar de pe televizor. Vorbiți nelimitat cu prietenii dumneavoastră din străinătate, fără să vă coste niciun ban! Puteți în același timp să vă și vedeți pe ecranul televizorului mare, ce vă oferă totul pentru confortul dumneavoastră.

Playerul multimedia integrat se regăsește și la acest model. Transformați-vă televizorul cu ajutorul său într-un sistem Home Theater, tot ce trebuie să faceți este să conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată. Tunerul digital tip DVB-T, DVB-C are rolul de a recepționa și transmite programaele TV în format digital sau HD, fără să mai aveți nevoie de vreun alt decodor sau mediabox extern.

Cele trei intrări High Definition Multimedia Interface (HDMI) vă permit să creșteți viteza transmisiei datelor digitale de înaltă definiție de la diferite dispozitive direct la televizor, oferindu-vă mai mult conținut de care să vă bucurați pe ecran. Nu doar atât puteți face cu aceste porturi, ci veți putea utiliza televizorul pe post de monitor pentru calculator sau laptop. Destul de multe lucruri interesante, pe care nu le știați sunt descoperite pas cu pas la acest nou model de la Samsung.

Trebuie să știți că odată cu achiziționarea televizorului Samsung 55ES6100 veți primi și 2 perechi de ochelari 3D, pe care să-i utilizați atunci când vă uitați la filme, desene animate, videoclipuri sau atunci când vă jucați. Vi-l recoamand cu multă încredere, iar dacă vă grăbiți să-l cumpărați veți putea beneficia și de o reducere de 300 de lei, valabilă în această perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.