Samsung Boracay AQ09TSBNCEE

Noul aparat de aer condiționat de la Samsung, cu design elaborat, este soluția perfectă pentru camera dumneavoastră de zi, elegantă și modernă. Acesta păstrează stilului elegant de viață, cu ajutorul frumuseții unice a noului aparat de aer condiționat. Chiar și în condiții meteo extreme, oferă o răcire plăcută de-a lungul întregii zile. Vorbim aici despre un nou model lansat de curând, Samsung Boracay AQ09TSBNCEE.

Pe lângă o fumusete aparte, acest aer condiționat vine cu o multitudine de funcții, menite pentru a face cat mai multe lucruri pe care nu le-ați întâlnit până acum la alte aparate. Puterea de 9000 BTU vă dă posibilitatea de a răci o suprafață de până la 25 de metri pătrați. Eficiența acestuia se va simți dacă veți ține cont de faptul că acesta a fost conceput pentru a răci camera în care este instalat și nu întregul dumneavoastră apartament. Amintiți-vă că aparatul de aer condiționat este asemenea unui radiator, nu unei centrale termice, așa că cel mai bine este să îl montați pentru a răci o singură cameră, nu în hol.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Nu mai trebuie să renunțați la confort pentru a economisi bani. Aparatele de aer condiționat de la Samsung oferă o putere mare de răcire cu consum mai mic de energie, astfel ca dumneavoastră să economisiți bani și energie, fără a renunța la confort. Cu o eficiență mai mare decât aparatele convenționale de aer condiționat, veți observa diferența la primirea facturii și de fiecare dată când veți porni aparatul de aer condiționat.

Cu ajutorul filtrului de înaltă densitate puteți să asigurați curățenia și prospețimea camerei în care stați. Filtrul de înaltă densitate filtrează mai bine, înlăturând cele mai mici particule microscopice de praf și transformând aerul poluat în aer curat, plin de energie. Chiar și curățarea filtrului devine mai comodă. Trebuie doar să curățați filtrul cu un jet de apă care îndepărtează murdăria. Veți avea în acest fel mai mult aer curat și proaspăt prin simpla curățare a filtrului.

O noapte cu un somn neliniștit vă poate strica ziua. De aceea, funcția „Somn plăcut” de la Samsung creează în dormitor o ambianță ideală și confortabilă. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii și cu reglajul automat al umidității, cele trei etape esențiale ale somnului sunt protejate de umiditate și căldură, pentru ca dumneavoastră să vă treziți perfect odihniți și pregătiți pentru o nouă zi. Funcția „Somn plăcut” nu vă scutește doar de minute și ore prețioase de somn pierdut, ci și economisește cu până la 36% mai multă energie în comparație cu modul normal de răcire.

Noul aparat de aer condiționat de la Samsung cu ajutorul funcției de dezumidificare nu permite ca locuința dumneavoastră să rămână umedă și înăbușitoare. Aceasta este cea mai bună alegere pentru îndepărtarea umidității excesive din cameră fără să supra-răcească. Modul Turbo funcționează la viteză maximă pentru a atinge rapid temperatura selectată. Răciți instantaneu spațiul cu nouă tehnologie de răcire Turbo de la Samsung.

Datorită structurii unice a stratului protector antibacterian, filtrul poate colecta particule mici de praf și virusuri invizibile. Bucurați-vă de protecția completă împotriva bacteriilor nedorite, pentru ca dumneavoastră să respirați aer mai curat și mai proaspăt. Un filtru antibacterian mi se pare absolut necesar unui aparat de ar condiționat. Toate particulele nedorite vor fi în acest mod oprite în filtru, fără ca ele să revină în aerul dim cameră în timp ce aparatul de aer condiționat este în funcțiune.

Poate nu știați că un aparat de aer condiționat poate produce mucegai și răspândi microbi. Acest lucru se întâmplă din cauza diferenței dintre temperatura internă și cea externă a aerului, formând umiditate în interiorul unității, iar umiditatea înseamnă bacterii. Soluția noastră? Aparatele de aer condiționat de la Samsung prezintă funcția de curățare automată, care acționează automat ventilatorul chiar și după ce îl opriți, menținând totul uscat și inodor, prevenind totodată răspândirea microbilor.

Nu veți regreta dacă veți cumpăra acest Samsung Boracay AQ09TSBNCEE. Este conceput pentru a putea satisface toate nevoile dumneavoastră, pentru a reduce consumul de energie electrică și pentru a se integra perfect în stilul locuinței. Prețul este foarte accesibil, iar garanția acestuia este de 2 ani, putând fi ulterior prelungită, contracost, cu încă 12 sau 24 de luni.

One thought on “Samsung Boracay AQ09TSBNCEE”

  1. Pingback: Aparat de aer condiționat Samsung Boracay AQ12TSBNCEE păreri, prețuri și review
  2. Trackback: Aparat de aer condiționat Samsung Boracay AQ12TSBNCEE păreri, prețuri și review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.