Samsung Boracay AQ12TSBNCEE

O nouă gama de aparate de aer condiționat a fost lansată de foarte puțin timp de cei de la Smsung. Linii fine, design eleborat, modern și elegant, împreună cu foarte multe funcții este ceea ce vă oferă Samsung Boracay AQ12TSBNCEE. Este ceva nou, ce are o frumusețe unică, putând fi integrat cu ușurință în dormitorul sau camera dumneavoastră de zi. Chiar și în condiții meteo extreme, aparatul de aer condiționat de un alb superb oferă o răcire plăcută de-a lungul întregii zile.

Acest model este conceput cu filtru HD complet, pentru a putea asigura curățenia și prospețimea camerei. Filtrul de înaltă densitate filtrează mai bine, înlăturând cele mai mici particule microscopice de praf, transformând aerul poluat în aer curat, plin de energie. Dacă până acum operațiunea de curățare a filtrului era dificilă, acum aceasta nu mai reprezintă o problemă. Îl scoateți și îl puneți sub un jet de apă, iar acesta va fi curățat instantaneu, fiind gata de pus din nou în funcțiune.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Printre funcțiile standard ale acestuia veți găsi răcire, încălzire și dezumidificare. Răcire, încălzire știe toată lumea ce reprezintă fiecare. Dar despre funcția de dezumidificare sunteți informați? Dacă nu, vă voi spune eu ce reprezintă. Fără să vă dați seama, în timpul somnului transpirați, iar această umiditate lasă urme pe pereții dumneavoastră, provocând în acest fel condens. Cu funcția special concepută pentru a dezumidifica, veți îndepărta umezeala, chiar și pe cea din timpul iernii. Toate aceste lucruri vor fi posibile fără ca aparatul de aer condiționat să supra-răcească aerul din încăpere.

Puterea aparatului de aer condiționat despre care vorbim în acest review este de 12000 BTU, destul de mare pentru a răci camera ce poate avea până la 32 de metri pătrați. Însă dacă doriți ceva mai mic, o alternativă foarte bună poate fi Samsung Boracay AQ09TSBNCEE. Dacă doriți un sfat, acela este să nu îl instalați în holul apartamentului, având apoi pretenția de a răci toată casa. Acesta este special conceput pentru a răci strict camera în care este montat, fiind comparat cu un radiator, nu cu o centrală termică. V-am făcut această comparație pentru a înțelege modul de funcționare al unui astfel de aer condiționat.

Modul de răcire Turbo funcționează la viteză maximă pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de aerul rece instantaneu. Selectați această funcție și într-un timp foarte scurt, temperatura va ajunge la valoarea dorită de dumneavoastră. Avantajul acesteia este că poate răci foarte repede, fără a necesita timp de așteptare atunci când simțiți că nu mai puteți suporta căldura sufocantă din casă.

Dacă mult timp ați fost sceptici în a achiziționa un aparat de aer condiționat, deoarece vă gândeați la consumul de energie electrică, acum trebuie să lăsați grijile la o parte. Aparatele de aer condiționat de la Samsung oferă o putere mare de răcire cu consum mai mic de energie, astfel ca dumneavoastră să economisiți bani și energie, fără a renunța la confort. Cu o eficiență mai mare decât aparatele convenționale de aer condiționat, veți observa diferența la primirea facturii.

Tehnologia de protecție integrată de la Samsung oferă durabilitate și fiabilitate mai bună. Cu sistemul său puternic de răcire (protector de motor), controlul constant al tensiunii (protector de control) și stratul protector anticoroziv (protector de nervuri) dispuneți de aer rece proaspăt pentru mai mult timp. Această nouă gama de aparate de aer condiționat a fost creată pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră, oferindu-vă protecție și consum mic de energie electrică.

Funcția specială „Somn plăcut” creează în dormitorul dumneavoastră o ambianță ideală și confortabilă. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii și cu reglajul automat al umidității, cele trei etape esențiale ale somnului sunt protejate de umiditate și căldură, pentru a vă trezi perfect odihniți și pregătiți pentru o nouă zi. Funcția „Somn plăcut” nu vă scutește doar de minute și ore prețioase de somn pierdut, dar consumă și cu până la 36% mai puțină energie în comparație cu modul normal de răcire.

Toate aparatele de aer condiționat noi au funcția Auto-restart, care permite unității să reporneasca automat după o cădere de tensiune sau o deconectare accidentală, cu aceleași setări pe care le-a avut înainte de deconectare. Chiar dacă nu sunteți acasă, dar ați lăsat aerul deschis, iar între timp curentul se oprește, acesta va reporni automat pentru a-și continua funcția de răcire. Samsung Boracay AQ12TSBNCEE poate fi achiziționat la un preț accesibil tuturor, venind cu garanție valabilă 2 ani. Dacă doriți să o prelungiți veți putea face lucrul acesta, contracost, pe o perioadă de 12 sau 24 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.