Samsung Galaxy Tab 2 P3110

La review trece astăzi Samsung Galaxy Tab2 P3110, o tabletă oarecum ieftină care face parte din cea de-a doua serie de tablete de la Samsung. De la bun început trebuie să precizez că acest model este recomandat celor care vor o tabletă premium la un preț bun, bineînțeles nu o putem compara cu tabletele de top însă pentru aplicații multimedia, web browsing și messenger aceasta este ideală.

Cu prețul cu care aceasta este acum la vânzare (click aici pentru a verifica prețul și stocul) o putem considera un adevărat best buy. Plus că aceasta vine cu ultimul sistem de operare Android 4.0, Ice Cream Sandwich. Având în vedere că are un display cu o diagonală de 7 inch, acesta cântărește numai 345 de grame și are o grosime de numai 1 centimetru, deci putem spune că se încadrează în standardele actuale.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Pe locul doi după configurație, sau poate chiar la egalitate stă aspectul unei tablete. Pentru că, chiar dacă tableta are o super configurație dar nu are un aspect bine lucrat cu siguranță numărul de clienți nu va fi același. Acest model pot spune cu mână pe inimă că arată foarte bine, este construit din materiale de bună calitate și are un finisaj plăcut. Pe spate, carcasa este construită din aluminiu pentru o răcire mai bună în același timp creând și un aspect premium.

Nu găsim un procesor de ultimă oră, însă pentru aplicațiile cotidiene eu zic că procesorul dual core cu frecvență de 1GHz cu care aceasta vine este unul care poate face fată fără probleme. Cum am precizat și la începutul acestui review P3110 vine cu un ecran PLS LCD Capacitive Multi-Touch cu o diagonală de 7 inch și o rezoluție maximă de 1024 x 600 pixeli. Are 1 GB de memorie RAM, suficient cat pentru majoritatea aplicațiilor disponibile în acest moment.

Stocarea fișierelor este asigurată de o memorie flash integrată cu o capacitate de 16GB. Însă producătorul vă dă posibilitatea extinderii acesteia până la maxim 32 de GB prin intermediul cititorului de carduri MicroSD. Chiar dacă nu cumperi o tablete pentru poze sau filmare este bine că există o cameră. Acest model are în componenta sa 2 camere, una pe spate cu o rezoluție maximă de 3 megapixeli iar pe partea frontală cu o rezoluție de 0.3 megapixeli.

La capitolul comunicații Samsung Galaxy Tab 2 P3110 vine echipată cu suport bluetooth 3.0 și wireless 802.11 b/g/n însă fără 3G. Nu cred că mai trebuie să precizez că poate reda cam toate fișierele multimedia disponibile în acest moment printre care și MKV. Bateria din dotare este Li-ion cu capacitate de 4000 mAh care vă poate oferi o autonomie de până la maxim 9 ore.

3 thoughts on “Samsung Galaxy Tab 2 P3110”

  1. Pingback: Tableta Samsung Galaxy Tab2 P3100 review
  2. Trackback: Tableta Samsung Galaxy Tab2 P3100 review
  3. Pingback: Tableta Samsung Galaxy Tab2 P5100 review
  4. Trackback: Tableta Samsung Galaxy Tab2 P5100 review
  5. Pingback: Catalog produse Black Friday 2012 la Flanco
  6. Trackback: Catalog produse Black Friday 2012 la Flanco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.