Samsung Galaxy Tab2 P3100

Samsung Galaxy Tab2 P3100 este o tabletă premium, care ca și configurație și aspect este asemănătoare cu Samsung Galaxy Tab 2 P3110 însă aceasta vine cu suport 3G. Face parte din a doua serie de tablete lansate de Samsung, aceasta fiind lansată în aceast an. O recomand în special celor care au nevoie de ceva mai mare decât un telefon însă care poate fi foarte ușor de transportat și nu în ultimul rând care să se descurce fără probleme în a rula aplicații și jocuri de ultimă oră.

Ca și preț, având în vedere că este o tabletă premium cu ceva dotări de top aș putea spune că acest model poate fi considerat fara probleme un best buy. Cu siguranță în acest moment la prețul cu care aceasta se vinde nu veți găsi ceva mai performant cu un aspect plăcut. Garanția oferită de producător este standard, adică 24 de luni, însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect putem spune cu mana pe inimă că Samsung Galaxy Tab2 P3100 este o tabletă care arată bine și care poate fi un adevărat concurent pentru orice tabletă premium. Este construită din materiale de bună calitate, cu un finisaj foarte plăcut la atingere și destul de robustă. Ecranul este unul destul de mic (în comparație cu tabletele de 10 inch de la Samsung) acesta are o diagonală ce măsoară 7 inch fapt ce îl face să fie și destul de ușor – cântărește numai 344 de grame. Ecranul folosit este PLS TFT cu 16 milioane de culori și o rezoluție maximă de 1024 x 600 pixeli.

Pentru o viteză de procesare fără lag și fără întârzieri cei de la Samsung au pus pe această tabletă un procesor dual core care funcționează la o frecvență de 1GHz. Memoria RAM are o capacitate de 1GB, cu mult peste majoritatea tabletelor din ziua de astăzi. Iar pentru stocarea fișierelor aveți la dispoziție o memorie flash integrată cu o capacitate de stocare de 16GB, însă cu posibilitatea extinderii acesteia cu încă 16GB prin intermediul cititorului de carduri MicroSD.

Chiar dacă personal nu îi văd utilitatea, această tabletă vine dotată cu 2 camere. Una dintre ele se află pe spatele acesteia, și are o rezoluție maximă de 3.0 megapixeli iar cealaltă este în fată și este tip VGA. Deși nu cred că mai trebuia să precizez însă aceasta citește cred că orice format multimedia. La capitolul conectivitate aceasta vine dotată cu conexiune wireless, bluetooth dar și 3G. Ca și caracteristici speciale aceasta vine cu: senzor de lumină, GPS, accelerometru, busolă și giroscop. Cum era de așteptat rulează sistemul de operare Android 4.0, numit și ice cream sandwich.

One thought on “Samsung Galaxy Tab2 P3100”

  1. Pingback: Tableta Samsung Galaxy Tab2 P5100 review
  2. Trackback: Tableta Samsung Galaxy Tab2 P5100 review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.