Samsung GN642FFXD

Vorbim astăzi despre o altă plită incorporabilă, că tot sunt ele la mare căutare. Lumea s-a modernizat și începe să renunțe la vechile electrocasnice, în schimbul altora, mai noi și cu tehnologii mai avansate. Să nu vă imaginați că doar designul este important, sunt multe aspecte după care trebuie să vi ghidați atunci când alegeți o astfel de plită. E timpul să renunțați și dumneavoastră la vechiul aragaz, care vă ocupa un loc destul de mare în bucătărie și să începeți să vă orientați către astfel de electrocasnice, menite să vă înfrumusețeze bucătăria și să vă ajute la prepararea hranei de zi cu zi.

Samsung GN642FFXD este o plită pe gaz, cu 4 arzătoare, aprindere electrică, grătare din fontă și o culoare foarte plăcută și apreciată, cea a inoxului. O plită cu 4 arzătoare este foarte bună pentru cei ce obișnuiesc să gătească zilnic și mai multe feluri de mâncare în același timp. Arzătoarele sunt împărțite astfel: 2 normale, 1 mare și 1 mic. Panoul de comandă îl veți găsi în partea din fată, singurul inconvenient fiind în cazul în care aveți copii, deoarece va trebuie să-i feriți pe cei mici de a se apropia și umbla la acesta. Plita nu dispune de un sistem de siguranță pentru copii, dar dacă dumneavoastră considerați că nu este aceasta o problemă, înseamnă că o puteți achiziționa și fără.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Foarte important este și materialul din care este confecționat grătarul. Specialiștii recomandă fonta, deoarece acest material poate susține fără nici o problemă cele 4 vase pe care le veți pune atunci când veți găti, fără a avea incidente neplăcute. Privind aspectul practic, o plită cu mai multe grătare de dimensiuni mai mici este mult mai ușor de întreținut. Grătarul unic este voluminos și greu de spălat. La acest model veți găsi 2 grătare, astfel încât dumneavoastră să le puteți da jos repede pentru a le spăla și curăța.

Dispozitivul de siguranță vă oferă protecție. Toate plitele de la Samsung beneficiază de un senzor de închidere automată pentru siguranță, atunci când detectează scurgeri de gaze. Veți găsi tot aici și aprindere electrică, pentru a nu sta mereu în preajma cu un chibrit. Aprinderea electrică generează flacara prin simpla apăsare a unui buton, fiind modalitatea sigură și perfectă de a începe gătitul.

Începeți să faceți o schimbare în casa dumneavoastră pornind chiar de la bucătărie. Samsung GN642FFXD este gata de a-și face treaba, ocupând puțin spațiu, dând randament chiar mai bun decât al aragazului pe care l-ați avut până acum. Odată cu achiziționarea acestei plite incorporabile veți primi și garanția de 24 de luni pe care o puteți dacă doriți să o extindeți, contracost, cu încă 12 sau 24 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.