Samsung GN642JDXDI

Cum alegem o plită incorporabilă pe gaz? Cam asta este întrebarea pe care și-o pun cumpărătorii atunci când doresc să achiziționeze o astfel de plită. Nu știu toți după ce să se orienteze și care sunt pașii importanți de urmat, așa că am hotărât să vorbim astăzi despre o plită incorporabilă pe gaz, mai exact Samsung GN642JDXDI.

Mi se pare ideală această plită cu 4 arzătoare, mai ales dacă familia dumneavoastră este destul de numeroasă. Pe lângă faptul că va ocupă foarte puțin spațiu în bucătărie, aceasta va da un alt aspect, mai frumos și mai rafinat, datorită designului său unic și culorii ionox. Cele 4 arzătoare sunt ideale atunci când pregătiți mai multe feluri de mâncare în același timp, deoarece veți avea destul spațiu să o faceți, fără ca oalele de pe foc să fie îngrămădite.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Materialul din care grătarul este confecționat este fontă. Dacă vă veți documenta puțin înainte, veți vedea că fonta este cel mai recomandat material pentru fabricarea grătarelor, deoarece susținerea vaselor este foarte importantă, iar fonta oferă această siguranță de care dumneavoastră aveți nevoie în bucătărie. Grătarul de susținere a vaselor deasupra arzătorului este un punct ce nu trebuie omis, ci din contră, tratat cu destulă seriozitate.

Panoul de comandă se află poziționat frontal, oferindu-vă un plus de confort, accesandu-l extrem de ușor atunci când veți găti. Cu ajutorul acestui panou de comandă veți putea controla arzătoarele, două normale, unul mic și încă unul Wok. Arzătorul Wok este de putere mare cu dublu sau chiar triplu circuit de ardere și o componentă de neinlocuit a bucătăriei asiatice. Prin forma sa specială, este indicat pentru gătirea cu vase concave, conferindu-le o stabilitate maximă. Veți fi impresionați de rezultatele optime ce le veți avea atunci când gătiți.

Trebuie să știți că plita Samsung GN642JDXDI vine și cu aprindere electrică, un lucru foarte bun după părerea mea, ce nu ar trebui să lipsească niciunei plite, deoarece aceasta vă scapă de chibrituri și aprinzătoare electrice ce stau aruncate prin bucătărie. Pe panoul de control veți găsi câte un buton alocat fiecărui arzător, cu ajutorul căruia veți porni, regla și opri flacăra.

Aceasta este ideală după cum am mai spus, pentru o familie numeroasă, singurul minus pe care eu i l-am găsit,fiind faptul că nu are sistem de siguranță pentru gaz. Nu toate plitele vin dotate cu un astfel de sistem, însă dacă nu țineți neapărat să aibă așa ceva, atunci fără probleme o puteți achiziționa pe aceasta, deoarece rezultatele în bucătăria dumneavoastră nu vor întârzia să apară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.