Samsung Maldives AQV09PWCNCEE

Continuăm seria aparatelor de aer condiționat de la Samsung cu alt model, ce are o putere de 9000 BTU și tehnologia de ultimă generație Inverter. Acest aparat unic de aer condiționat nu este doar atrăgător ca zăpada pură, dar furnizează de asemenea cel mai proaspăt, curat și purificat aer chiar și cu un consum redus de energie. Puterea sa de 9000 BTU poate răci o încăpere cu o suprafață de până la 25 metri pătrați.

Sistemul Virus Doctor de la Samsung îmbunătățește semnificativ calitatea aerului din interior, astfel încât aerul respirat este pur și sănătos. Elimină agenții biologici contaminanți invizibili cum ar fi virusurile, bacteriile și alergenii, protejându-vă de boli și de stările de rău. Purificând peste 19,16 metri cubi de spațiu, sistemul Virus Doctor aduce mult aer proaspăt într-o casă și ține la distanță concurentă. Acest sistem este foarte nou, conceput special pentru ca dumneavoastră să respirați aer curat, fără a fi nevoie să mergeți undeva în natură.

 

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cum probabil vă așteptați, acest aparat de aer condiționat vă pune la dispoziție funcții de răcire, încălzire și nu în ultimul rând dezumidificare. Funcția de dezumidificare nu știu dacă este înțeleasă foarte bine de toată lumea, așa că o să vă explic despre ce este vorba. Aceasta are menirea de a reduce umiditatea deranjanta din cameră fără să supra-răcească. Chiar și iarna este folositoare, atunci când apare condensul pe pereții camerei dumneavoastră. Printr-o simplă setare, umiditatea din cameră va dispărea în cel mai scurt timp posibil.

Tehnologia inversorului inteligent de la Samsung economisește până la 50% din energie. Spre deosebire de aparatele de aer condiționat cu non-inversor, cele cu inversor inteligent mențin temperatura ideală fără a opri și porni mereu compresorul. Economisiți energie, bani și păstrați stabilitatea cu inversorul inteligent. Dacă aveți pretenții de la un aparat de aer condiționat, după părerea mea nu trebuie să îi lipsească acest inversor, motivul principal fiind economisirea energiei electrice. Facturile dumneavoastră vor fi în acest fel mai mici, având în premanenta în casă temperatura dorită.

Filtrul are un rol foarte important în componenta unui astfel de electrocasnic. Filtrul de înaltă densitate filtrează mai bine, înlăturând cele mai mici particule microscopice de praf și transformând aerul poluat în aer curat, plin de energie. Nici filtrul antibacterian nu lipsește de aici, având rolul de a colecta particule mici de praf și virusuri invizibile. Bucurați-vă de protecție completă împotriva bacteriilor nedorite, pentru că dumneavoastră să respirați aer mai curat și mai proaspăt. Curățarea filtrelor se face foarte ușor, punanadu-le sub un jet de apă.

Aparatele de aer condiționat de la Samsung prezintă funcția de curățare automată, care acționează automat ventilatorul chiar și după ce îl opriți, menținând totul uscat și inodor, prevenind totodată răspândirea microbilor. Poate nu știați că un aparat de aer condiționat poate produce mucegai și răspândi microbi. Acest lucru se întâmplă din cauza diferenței dintre temperatura internă și cea externă, care creează umiditate în interiorul unității, umiditatea inseamnand bacterii.

Funcția „Somn plăcut” creează în dormitorul dumneavoastră o ambianță ideală și confortabilă. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii și cu reglajul automat al umidității, cele trei etape esențiale ale somnului sunt protejate de umiditate și căldură. Selectați cu ajutorul telecomenzii această funcție, apoi puteți dormi liniștiți până dimineață, fără să mai stați cu gândul că trebuie să opriți aparatul de aer condiționat.

Schimbătorul de căldură CCM (condensator cu canale multiple) de la Samsung are o suprafață mai mare de schimbare a căldurii, care sporește eficiența de răcire. Noul design cu suprafață plată al CCM asigură o răcire rapidă, astfel încât veți beneficia de aer proaspăt oricând doriți. Răcirea Turbo vine și ea în ajutor pentru a funcționa la viteza maximă, atingând rapid temperatura selectată. Răciți instantaneu spațiul cu noua tehnologie Turbo de la Samsung.

Dacă sunteți interesați de acest Samsung Maldives AQV09PWCNCEE îl puteți achiziționa la un preț foarte bun, instalarea nefiind inclusă în preț. Cu aproximativ 300 de lei îl veți putea instala, primind garanție de 2 ani, putând fi mai apoi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni, contracost, în funcție de opțiunea dumneavoastră.

One thought on “Samsung Maldives AQV09PWCNCEE”

  1. Pingback: Aparat de aer condiționat Samsung AQV12PWCNCEE păreri, prețuri și review
  2. Trackback: Aparat de aer condiționat Samsung AQV12PWCNCEE păreri, prețuri și review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.