Samsung Maldives AQV12PWCNCEE

Continuăm astăzi seria aparatelor de aer condiționat de la Samsung, cu un alt model, Samsung Maldives AQV12PWCNCEE. Acesta este un model nou, precum și cele prezentate anterior, Samsung Maldives AQV09PWCNCEE însă cu o putere ceva mai mare. Iese în evidentă în comparație cu aparatele obișnuite prin multitudinea funcțiilor și prin design. Păstrează stilul elegant al casei dumneavoastră, este atrăgător, furnizând în același timp cel mai proaspăt, curat și purificat aer chiar și cu un consum redus de energie.

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când alegeți un aparat de aer condiționat? Pai, numărul de BTU, consumul de energie electrică, sistemul de filtrare și cat de mare este spațiul în care doriți să îl instalați. Calculați numărul de metri pătrați din camera respectivă, apoi vă orientați către un aparat cu o putere ce poate face fată încăperii. În cazul de fată vorbim despre un aer condiționat cu o putere de 12000 BTU, ceea ce înseamnă că poate fi montat într-o încăpere de până la 32 metri pătrați.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Din punctul de vedere al filtrelor, acest model nu duce lipsă de absolut nimic. Filtrul antibacterian, foarte important după părerea mea, are o structură unică a stratului protector, putând colecta în acest fel particule mici de praf, virusuri invizibile și alte microorganisme ce nu pot fi văzute cu ochiul liber. Acest filtru le reține, pentru a nu fi mai apoi împrăștiate prin cameră în momentul în care puneți din nou în funcțiune aparatul de aer condiționat. Filtrul de înaltă densitate de la Smasung asigură curățenia și prospețimea aerului curat. Acesta are rolul de a înlătura cele mai mici particule microscopice de praf, transformând aerul poluat în aer curat, plin de energie.

Pentru a economisi energie electrică, tehnologia inversorului inteligent este esențială. Spre deosebire de aparatele de aer condiționat cu non-inversor, cele cu inversor inteligent mențin temperatura ideală fără a opri și porni mereu compresorul. Economisiți energie cu până la 50%, bani și păstrați stabilitatea cu inversorul inteligent. Dacă tot vă doriți un aparat de aer condiționat, părerea mea este să achiziționați unul cu un astfel de inversor, deoarece economia de energie electrică se va simți considerabil atunci când veți primi facturile.

„Somn plăcut” este o altă funcție de care puteți beneficia cumpărând acest electrocasnic. Această funcție menține temperatura aerului scăzută, pentru ca dumneavoastră să vă puteți odihni cum trebuie. Funcția „Somn plăcut” nu vă scutește doar de minute și ore prețioase de somn pierdut, dar consumă și cu până la 36% mai puțină energie în comparație cu modul normal de răcire. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii și cu reglajul automat al umidității, cele trei etape esențiale ale somnului sunt protejate de umiditate și căldură, pentru ca dumneavoastră să vă treziți perfect odihniți și pregătiți pentru o nouă zi.

Funcția de dezumidificare prezentă și aici, are rolul de a elimina umezeala din cameră. Poate vă întrebați ce umezeală? Transpirația din timpul nopții, ploaia, condensul din baie pot fi surse de umezeală care să accentueze senzația de căldură. Dezumidificarea este eficientă și pe timpul iernii. În cazul în care ați montat termopane și țineți aragazul deschis pentru mai mult timp, gazul intră în reacție cu aerul si produce condens pe pereți. Cu această funcție, aparatul de aer condiționat extrage și elimină în același timp umezeala din cameră.

Samsung Maldives AQV12PWCNCEE vine și cu un sistem numit „Răcire Turbo”, a cărui menire este aceea de a funcționa la viteză maximă pentru a atinge rapid temperatura selectată. Răciți instantaneu spațiul cu noua tehnologie de răcire Turbo de la Samsung. Chiar și cele mai ridicate temperaturi vor fi combătute cu această funcție, ce vă redă în scurt timp aerul curat și rece de care dumneavoastră aveți nevoie pe timpul caniculei.

Poate nu știați că odată cu utilizarea aparatului de aer condiționat, acesta poate produce bacterii și mucegai din cauza diferenței de temperatură. Aparatele de aer condiționat de la Samsung prezintă funcția de curățare automată, care acționează automat ventilatorul chiar și după ce îl opriți, menținând totul uscat și inodor, prevenind totodată răspândirea microbilor. Cu această funcție veți fi siguri că bacteriile nu vor fi prezente în aerul pe care dumneavoastră îl respirați, lăsând în urma aer curat și proaspăt.

Veți găsi acest produs la un preț rezonabil, primind garanție de 2 ani, care poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni, contracost. Dacă vă doriți pentru dumneavoastră și pentru familie siguranță și confort, acesta este aparatul de aer condiționat pe care l-ați căutat. Design plăcut, linii fine și foarte multe funcții, toate găsindu-le doar aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.