Samsung NP300E5Z-A01RO

Dacă nu vrei să dai banii pe un laptop performant ca Samsung NP300V5A-S01RO, sau poate nu ai nevoie de o configurație atât de puternică atunci îți recomand laptopul Samsung NP300E5Z-A01RO, laptop ce face parte din aceeași serie ca și Samsung NP300V5A-S01RO serie special concepută pentru România . Acesta este un laptop ieftin dar cu o configurație decentă, care poate satisface toate nevoile unui utilizator obișnuit.

Design-ul acestui laptop este foarte elegant și dă impresia unui laptop de tip bussines. Carcasa acestuia este confecționată dintr-un plastic, însă unul de bună calitate și este formată din două culori respectiv negru și gri argintiu. Tastatura este una clasică, tastele sunt destul de mari, distanțate între ele iar ca un plus acesta dispune și de tastatură numerică.

Samsung NP300E5Z-A01RO de susSamsung NP300E5Z-A01RO din lateralSamsung NP300E5Z-A01RO

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Fiind un laptop de tip office/multimedia nu este dotat cu un procesor de ultimă generație, însă este unul dual core care face față la toate aplicațiile de tip office. Vorbim despre Intel Pentium Dual Core model B940 care folosește tehnologia 32 nm și care rulează la o frecvență de 2000 Mhz cu o memorie cache 2048 KB (2MB). Nu trebuie să vă faceți griji când ieșiți afară cu acest laptop pentru că display-ul este Anti-Reflective. Ecranul măsoară o diagonală de 15.6 inch și poate reda o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli.

Pe partea de memorie acesta are 3 GB DDR3 care funcționează la o frecvență de 1333 Mhz. Însă un dezavantaj este că nu mai puteți adăuga memorie RAM, acesta având ambele slot-uri ocupate. La capitolul stocare acesta este dotat cu un hard disk clasic de tip SATA cu o capacitate totală de 320 GB. Însă dacă doriți o viteză de copiere mai mare atunci vă recomand un hard disk de tip SSD. Fiind un laptop de tip office/multimedia acesta are o placă video integrată însă cu suport HD. Această placă video face parte din seria Intel HD Graphics.

În plus acesta are și DVD-RW, două difuzoare stereo ce folosesc tehnologia SoundAlive cu o putere totală de 3 Wați. Tot pe acest laptop găsești și cameră web și cititor de carduri. Samsung NP300E5Z-A01RO vă poate ține departe de priză aproximativ 4 ore acesta având o baterie de tip Li Ion cu 6 celule. Acesta cântărește 2.3KG, fiind un laptop relativ ușor, față de alte laptopuri cu diagonala de 15.6 inch.

One thought on “Samsung NP300E5Z-A01RO”

  1. Pingback: Laptop Samsung NP300E5Z-S02RO Review
  2. Trackback: Laptop Samsung NP300E5Z-S02RO Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.